Sosyal Medya Uzmanı Abdi Baktur’dan Ceren Özdemir’e doğum günü kampanyası

Evinin önünde uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ceren Özdemir'in anısına, Sosyal Medya Uzmanı Abdi Baktur Twitter’da #Unutmayacağız kampanyası başlattı.
Ankara Masası
|
06 Aralık 2020, Pazar - 17:17
Sosyal Medya Uzmanı Abdi Baktur’dan Ceren Özdemir’e doğum günü kampanyası

Geçtiğimiz yıl, Ordu'da cezaevi firarisi Özgür Arduç (35) tarafından evinin önünde bıçaklanarak katledilen Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi Ceren Özdemir'in bugün doğum günü. Ceren öldürülmeseydi bugün 22'inci yaş gününü kutlayacaktı.

Ceren'in bir yakın arkadaşı "6 Aralık onun doğum günüydü. 'Doğum günümde beni unutmayın, hediye almayın, kutlayın yeter' demişti" ifadelerini kullanmıştı.

Sosyal Medya Uzmanı Abdi Baktur, Ceren’in doğum gününü hatırlatmak ve anmak için sosyal medyada #Unutmayacağız kampanyasını başlattı. Kampanya kısa sürede binlerce kişi tarafından paylaşılarak Twitter’da Trend Topic listesinde yer aldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Abdi Baktur, “Dünyalar güzeli Ceren Özdemir, hayat dolu, gencecik hayalleri olan bir kızdı. O doğum gününde onu unutmamızı istemişti. Biz de #Unutmayacağız etiketi ile bir kampanya başlatmak istedik. Bu kampanya ile öldürülen her kadın için Ceren’in doğum gününü sosyal medya kullanıcılarıyla birlikte kutlayalım dedik. Binlerce kullanıcı da bu çağrımıza kulak vererek destek oldu. Ceren ve onun gibi haince katledilen hiçbir kadını unutmayacağız.” ifadelerini kullandı.

Ölümüyle Türkiye'yi yasa boğan Ceren'in ardından sosyal medya kullanıcılarından duygu dolu kutlama mesajları yağıyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/425509/sosyal-medya-uzmani-abdi-bakturdan-ceren-ozdemire-dogum-gunu-kampanyasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.