“Zaman Okudukça İyileşir”

Ankara Masası
|
08 Nisan 2020, Çarşamba - 12:38
“Zaman Okudukça İyileşir”

 Kültür ve Turizm Bakanlığı, ‘Kütüphane Haftası’ vesilesiyle bir kamu spotu hazırladı. “Zaman okudukça iyileşir”  sloganıyla yayınlanan spot da, ünlü oyuncular Haluk Bilginer ve Demet Akbağ yer aldı.

  Kültür ve Turizm Bakanlığı, ‘Kütüphane Haftası’ vesilesi ile kitap okumanın önemine dikkat çeken bir kamu spotu  yayınladı. 2019 yılında Uluslararası Emmy En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’ne layık görülen Haluk Bilginer ve oyuncu Demet Akbağ’ın kamera karşısına geçtiği  reklam filminde okumanın önemine dair dikkat çekici mesajlar verildi.

Evinin bir odasında kitaplarıyla birlikte kendine bir dünya oluşturduğunu ifade eden Haluk Bilginer’in oynadığı karakter, “Valla ben, evim, odam, kitaplarım neredeyse kendimi orada hissederim ve başka bir yere de ihtiyaç duymam. Bu insanın kendine bir dünya yaratabilme yeteneğiyle ilgili bir şey” ifadelerini kullandı.  

Demet Akbağ ise dış ses olarak, “Kitaplar iç dünyamızı yepyeni renklerle, fikirlerle doldurur. Dış dünya silikleşir. Zaman okudukça iyileşir. Basılı ya da elektronik tüm kitaplarımız ve biz şimdilik evdeyiz. Çok yakında kitaplarla bu kez binlerce kütüphanemizde tekrar bir araya geleceğiz” mesajını verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/4263/zaman-okudukca-iyilesir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.