Elmadağ Belediyesi Toplu İş Sözleşme sürecini tamamladı

DİSK/ Genel İş Sendikası ile Elmadağ Belediyesi Personel Ltd Şti.'de istihdam eden personellerin sosyal haklarını kapsayan sözleşme süreci görüşmeleri tamamlandı ve 2 yıl süreli Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.
Zeliha Demirci
|
07 Aralık 2020, Pazartesi - 14:20
Elmadağ Belediyesi Toplu İş Sözleşme sürecini tamamladı

Elmadağ Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi konferans salonunda Sendika yetkililerinin, Belediye Başkanı ve personellerinin katıldığı sendika toplantısında, DİSK/ Genel İş Sendikası ile Elmadağ Belediyesi Personel Ltd Şti.'de istihdam eden personellerin sosyal haklarını kapsayan sözleşme süreci görüşmeleri tamamlandı ve 2 yıl süreli Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.

“Emek ve alın teri en yüce değerdir”

Sözleşmeyi imzalayan Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın, “Emeğin, alın terinin, en yüce değer olduğunu, emeğin hakkı verilirse başarılı olacağımıza olan inancımızla, işçilerimizin yararına olacak, haklarını koruyacak olan, Toplu İş sözleşmesini imzalamış bulunuyoruz. İlçemize hizmet için bizimle birlikte, gecesini gündüzüne katan, ailemizin birer ferdi olan tüm çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/427732/elmadag-belediyesi-toplu-is-sozlesme-surecini-tamamladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.