Şereflikoçhisar Belediyesi cadde ve sokakları tertemiz yaptı

Şereflikoçhisar Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında vatandaşların yoğun olarak kullandıkları ana arterleri özel solüsyonlu ilaçlarla ve yüksek basınç yardımıyla dezenfekte ediyor.
Zeliha Demirci
|
08 Aralık 2020, Salı - 12:52
Şereflikoçhisar Belediyesi cadde ve sokakları tertemiz yaptı

Şereflikoçhisar Belediyesi, pandemi tedbirleri kapsamında mart ayında başlayan önlem çalışmalarına kesintisiz olarak devam ediyor. Belediye Başkanı Memiş Çelik’in talimatları doğrultusunda sürdürülen dezenfeksiyon çalışmaları yaya ve araçlı ekipleri tarafından devam ediyor.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçe genelinde bir dizi çalışmaların yürütüldüğünü belirten Belediye Başkanı Memiş Çelik, "İlçe merkezinde insan popülasyonunun yoğun olduğu noktalarda, araçlı ve yaya dezenfeksiyon ekiplerimizle, dezenfekte çalışmalarımız kesintisiz olarak devam ediyor. Ana arter noktalarda sürdürülen zemin dezenfeksiyon çalışmalarında özel solüsyonlu ilaçlarla, yüksek basınç yardımıyla faaliyetlerimiz devam ediyor. Kamu kurum ve kuruluşlarımız, camilerimiz sürekli ekiplerimiz tarafından dezenfekte ediliyor." dedi.

Halk pazarına korona önlemi

Hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlamaları nedeniyle cumartesi günü kurulan halk pazarı artık salı günleri kurulacağını belirten Başkan Çelik, “Pandemi nedeniyle yoğunluğun azaltılması için E-90 altı mahallelerimiz, Cumhuriyet, Emek, Hacıenbiya, Yeşilova, Tuzla ve uzak mahallelerimizden gelen vatandaşlarımızın öğleden önce saat 12’ye kadar pazar alışverişlerini yapmaları, 12’den sonra ise E-90 üstü mahallelerin alışveriş yapmaları sağlığımız için önemlidir. Halkımızın maske, mesafe ve temizliğe dikkat etmeleri önemle rica olunur. “ açıklamasını yaptı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/430028/sereflikochisar-belediyesi-cadde-ve-sokaklari-tertemiz-yapti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.