Şereflikoçhisar Belediyesi'ne muhtarlar federasyonundan teşekkür

Türkiye Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Özünal, Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Memiş Çelik'i makamında ziyaret ederek teşekkürlerini dile getirdi.
Zeliha Demirci
|
08 Aralık 2020, Salı - 13:03
Şereflikoçhisar Belediyesi'ne muhtarlar federasyonundan teşekkür

Türkiye Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Özünal ve Muhtarlar Derneği Şereflikoçhisar Şube Başkanı Abdullah Kargın, Şereflikoç Belediye Başkanı Memiş Çelik’i makamında ziyaret etti. Başkan Memiş’in talimatıyla eski karakol binası olarak kullanılan 2 katlı binanın tamirat, bakım ve onarım çalışmalarının tamamlanarak Muhtarlar Derneği Şube binası olarak tahsis edilmesinden dolayı Özünal ve Kargın teşekkür ve nezaket ziyaretinde bulundu.

Türkiye Muhtarlar Derneği Başkanı Sayın Ramazan Özünal konuşmasında; yapılan özverili çalışmadan dolayı Belediye Başkanımız Sayın Memiş Çelik’e teşekkür ederek, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı duyduğu memnuniyetleri de dile getirerek Belediye Başkanımız Sayın Memiş Çelik’e teşekkür belgesi sundu.

Belediye Başkanımız Sayın Memiş Çelik yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Yerel yönetimlerin başlangıcı olan muhtarlarımızın toplantı, istişare ve çeşitli etkinlikleri yapabilmeleri adına 2 katlı olan binamızı kendilerine tahsis ettik, yapının tüm bakım, onarım ve tadilat çalışmalarını tamamlayarak büro malzemelerini de tamamlayarak muhtarlarımızın hizmetine sunduk." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/430083/sereflikochisar-belediyesine-muhtarlar-federasyonundan-tesekkur
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.