Ömer Çelik: Tutarlı mı göreceğiz

Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylık açıklamasıyla ilgili "Türkiye'de siyasetle ilgili konusunda kendisinin bu misyona hazır olduğunu ifade eden tutum sergiliyor"dedi.
Ankara Masası
|
08 Aralık 2020, Salı - 19:05
Ömer Çelik: Tutarlı mı göreceğiz
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili 'Aday olmayacağımı kim söyledi?' sözleri gündem olan Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözleri soruldu.


"Tutarlı mı, tutarsız mı davranacak hep birlikte göreceğiz"  

Çelik, "CHP'de adaylıkların hepsi bir ithalat-ihracat mekanizmasına bağlanmış durumda" derken şunları söyledi;

CHP'de Cumhurbaşkanlığı meseleleri, adaylık meseleleri ithalat-ihracat meselesine dönmüş. Her seferinde nereden aday bulabiliriz tartışmaları yapılıyor. Kılıçdaroğlu dün çok iddialı şeyler söyledi. Aday olacaksa bu tutarlılık anlamına geliyor. Ama ithal aday olacaksa, bu da sayın Kılıçdaroğlu'nun iddiasızlığının altını çizilmesi anlamına gelir. Orada adaylıkların hepsi bir ithalat-ihracat mekanizmasına bağlanmış durumda. Tabii ki bir aday desteklenebilir, ortak aday da bulabilirler. Ama dün yaptığı açıklamalarda kendisinin Türkiye'de siyasetle ilgili konusunda kendisinin bu misyona hazır olduğunu ifade eden tutum sergiliyor. Önceden de bunları söylemişti, ama sonrasında başka türlü davranmıştı. Dolayısıyla tutarlı mı, tutarsız mı davranacak hep birlikte göreceğiz.
http://www.ankaramasasi.com/haber/430513/omer-celik-tutarli-mi-gorecegiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.