Türk Hava Kurumu Üniversitesi'nden Etimesgut Belediyesi’ne teşekkür ziyareti

Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Erbay, üniversite yönetimi ve Yaşam Boyu Eğitim Merkezi akademisyenleri Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'i ziyaret ettiler. Prof. Dr. Erbay, THK ve Etimesgut'un Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulduğunu hatırlatarak, hem üniversitenin hem de Etimesgut'un Türkiye'nin gurur kaynağı olduğunu söyledi.
Zeliha Demirci
|
10 Aralık 2020, Perşembe - 12:58
Türk Hava Kurumu Üniversitesi'nden Etimesgut Belediyesi’ne teşekkür ziyareti

THK Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Erbay, üniversite yönetimi ve Yaşam Boyu Eğitim Merkezi akademisyenleri Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'i ziyaret ettiler. Başkan Demirel'in Etimesgut'u kısa sürede en çok tercih edilen bir yerleşim yeri haline getirdiğini; insana, bilime, kültür ve sanata önem veren hizmetler gerçekleştirdiğini vurgulayan Erbay, Başkan Demirel'e THK Üniversitesi adına hizmetlerinden dolayı teşekkür belgesi takdim etti.

“Etimesgut'u Türkiye'nin örnek şehri haline getirmek için gece gündüz çalışıyoruz”

Başkan Demirel de Etimesgut sınırları içerisinde eğitim öğretim hayatına devam eden THK Üniversitesi'nden böylesine anlamlı bir belgeyi almaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Hem Etimesgut'un hem de THK'nın Atatürk'ün Türkiye'ye bıraktığı önemli miraslar arasında yer aldığına dikkat çeken Demirel, "Biz de belediye olarak Atatürk'ün örnek nahiye olarak kurduğu Etimesgut'u Türkiye'nin örnek şehri haline getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Bu yönüyle önemli mesafe kat ettik. Etimesgut kültürde, sanatta, sporda her alanda adından sıkça söz ettiriyor; 600 bine yaklaşan nüfusu, örnek tesisleri, yeşil alanlarıyla dikkat çekiyor" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/432193/turk-hava-kurumu-universitesinden-etimesgut-belediyesine-tesekkur-ziyareti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.