Büyü yapmak için mezarları yağmaladılar

ABD’nin Florida eyaletinde hırsızlar mezarlığı yağmalayarak cesedin kemiklerini çaldı. Olay yeri inceleme ekipleri, araştırmalar sonucunda olayın bir büyü ile ilişkili olduğunu tespit etti.
Zeliha Demirci
|
12 Aralık 2020, Cumartesi - 18:11
Büyü yapmak için mezarları yağmaladılar
Florida’nın Mount Dora ilçesindeki Edgewood Mezarlığı’nda  geçtiğimiz hafta 4 mezar yağmalandı. Görgü tanığı Emily Booth’un iddiasına göre; cesetlerden birinin kafatası çalındı ve geri kalanı açıkta bırakıldı.
Olayı polise ihbar eden Booth, “Bedeni orada açıktaydı. Ne bir örtü ne de bir tabut kapağı vardı. Hiçbir şey yoktu.” ifadelerini kullandı. Polis, mezarı örten mermer taşların paramparça edildiğini ve tabutların açıldığını doğruladı.
Öte yandan, çevre sakinleri polise ifadelerinde bölgeden sıra dışı bir gürültü ya da ses duymadıklarını söyledi.  Olaydan bir gün önce, mezarlığa bir kişi defnedilmişti ama polis memurlarından biri o gün erken saatlerde mezarlıkta beyaz bir tente gördüğünü fakat şüphe uyandıracak bir şeye rastlamadığını ifade etti.
Lake Belediyesi Şerifliği’nin açıklamasında şu ifadeler yer aldı: Detektifler ve olay yeri inceleme ekipleri, araştırmalar sonucunda olayın bir büyü ile ilişkili olduğunu tespit etti.


Kafatası bin dolara satılıyor

Florida’da mezar yağmaları son birkaç yıldır yaşanıyor. Yağmalama olayları genellikle insan kemiklerinin kullanıldığı Voodoo büyüleriyle ilişkilendiriliyor. Ayrıca insan kafatasları 1000 dolar (yaklaşık 7 bin 800 TL) civarında fiyatlara satılıyor. İki yıl önce de Florida eyaletinin Bartow şehrindeki bir mezarlıkta, 2. Dünya Savaşı gazisinin mezarı yağmalanmıştı. Cesedin üzerindeki kıyafetler çıkarılmış ve cesetle birlikte yerde açıkta bırakılmıştı.
http://www.ankaramasasi.com/haber/439904/buyu-yapmak-icin-mezarlari-yagmaladilar
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.