İstanbul’da markete soygun girişimi

İstanbul Kağıthane’de kapüşonlu ve maskeli bir gaspçı müşterilerin alışveriş yaptığı esnada bir markete yönelik soygun girişiminde bulundu. Şüpheli şahıs, silahını doğrulttuğu bir çalışanın bağırması üzerine hiçbir şey çalamadan marketten kaçtı. Yaşanan dehşet anları saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.
IHA-20201213AW189227
|
13 Aralık 2020, Pazar - 09:49
İstanbul’da markete soygun girişimi

Olay, Kağıthane Nurtepe Mahallesi’nde önceki gün saat 21.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kapüşonlu ve maskeli bir gaspçı müşterilerin alışveriş yaptığı esnada bir markete girerek soygun girişiminde bulundu. Markete girer girmez depoya yönelen gaspçı, kadın çalışana silah doğrultarak paraları vermesini istedi. Kadının bağırması üzerine panik yaşayan gaspçı marketten çıkmak istedi. Şüpheli şahıs o sırada kendisine engel olmayan isteyen bir başka çalışana da silah doğrulttu. Gaspçı hiçbir şey çalamadan marketten kaçtı. Yaşananlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Kağıthane polisi “dar alan” uygulamasıyla yakaladı

Olayın ardından ihbar üzerine harekete geçen Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, markete giderek çalışma başlattı. Çalışanların ifadelerine başvuran ekipler, güvenlik kamera görüntüleri üzerinden şahsın eşkalini belirledi. Bunun üzerine vakit kaybetmeden ilçe genelinde “dar alan” uygulaması yapan polis ekipleri, Azerbaycan uyruklu Ilkın M.’yi ilçeden çıkamadan kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı.

Gaspçı tutuklanarak cezaevine gönderildi

Gözaltına alınarak emniyete götürülen şahıs, market çalışanları tarafından teşhis edildi. Ayrıca şahsın olayda kullandığı tabancaya da el konuldu.  Emniyetteki işlemleri ardından adliyeye sevk edilen Ilkın M. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/440076/istanbulda-markete-soygun-girisimi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.