Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde koronavirüs vakaları arttı

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Genel Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, KOVİD-19'a yakalanan personel sayısının 1575’e yükseldiğini duyurdu.
Büşra Bayrak
|
13 Aralık 2020, Pazar - 18:57
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde koronavirüs vakaları arttı

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde Kovid-19 vakaları artmaya devam ediyor.

ABB  Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Genel Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Kovid-19’a yakalanan personel sayısının bin 575'e yükseldiğini belirtti.

Gültekin, bugüne kadar Kovid-19 nedeniyle 6 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.

Belediyedeki ziyaretçi kısıtlamalarının daha sıkı tedbirler alınarak uygulanacağını aktaran Gültekin, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“30 bini aşkın personeli ile pandemi döneminin olumsuzluklarını vatandaşlarımıza en az seviyede hissettirmek için gece gündüz çalışan Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin tüm birimlerinde KOVİD-19'a yakalanan personel sayısı 1575’e yükseldi. KOVİD-19 sebebiyle bugüne kadar 6 mesai arkadaşımız hayatını kaybetti. Kendilerine bir kez daha Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Vatandaşlarımızın ve mesai arkadaşlarımızın sağlığı bizim için kıymetlidir. Bu bakımdan, daha önce alınan ziyaretçi kısıtlaması kararı tüm birimlerde daha sıkı uygulanacaktır.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/440564/ankara-buyuksehir-belediyesinde-koronavirus-vakalari-artti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.