Otto Bariç, korona virüse yenildi

Bir dönem Fenerbahçe'yi de çalıştıran Hırvat Teknik Direktör Otto Bariç, korona virüs nedeniyle 87 yaşında hayatını kaybetti.
Büşra Bayrak
|
14 Aralık 2020, Pazartesi - 00:14
 Otto Bariç, korona virüse yenildi
Hırvat Teknik Direktör Otto Bariç, korona virüse yenildi.

Hırvatistan basınında yer alan haberlerde, Kovid-19'a yakalanan ve 10 gün önce hastaneye kaldırılan 87 yaşındaki teknik adam hayata gözlerini yumdu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Fenerbahçe Kulübü de  Hırvat teknik direktör Otto Bariç için başsağlığı mesajı yayımladı.


TFF ve Fenerbahçe'den başsağlığı mesajı

TFF'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, "Fenerbahçe eski teknik direktörü, ülkesi Hırvatisan'ın yanı sıra Avusturya ve Arnavutluk milli takımlarını çalıştıran Hırvat Teknik Direktör Otto Bariç'in vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Bariç ailesi, Fenerbahçe camiası ve dünya futbol ailesine başsağlığı dileriz." denildi.

Fenerbahçe Kulübünden yapılan açıklamada ise "Futbol A takımımızın 1997-1998 sezonunda teknik direktörlüğünü yapan Otto Bariç'in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendik. Ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.


1997-98 yıllarında Fenerbahçe'yi çalıştıran Bariç, kariyerinde Rapid Wien'le Rapid Wien'le 3 lig şampiyonluğu ve bir UEFA Kupa Galipleri Kupası finali, Salzburg'la da iki lig şampiyonluğu ve bir UEFA Kupası finali başarıları elde etmişti. 
http://www.ankaramasasi.com/haber/441404/otto-baric-korona-viruse-yenildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.