Ankara’da senet imzalattıkları kadınlara zorla fuhuş yaptıran suç örgütü üyeleri yakalandı

Ankara'da maddi imkansızlık içinde bulunan kadınlara zorla senet imzalatarak fuhuş yaptırdıkları belirlenen suç örgütü üyelerine yönelik operasyonda 3 zanlı yakalandı.
Büşra Bayrak
|
15 Aralık 2020, Salı - 11:08
Ankara’da senet imzalattıkları kadınlara zorla fuhuş yaptıran suç örgütü üyeleri yakalandı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu koordinesinde Ankara Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğünce gerçekleşen operasyonda A.E, S.Ü ve M.Y isimli üç zanlı yakalanarak gözaltına alındı. 

Kadınlara senet imzalatıp zorla fuhuş yaptırmışlar

Zanlıların, maddi imkansızlık içerisindeki kadınları yüksek meblağlarda senet imzalattırıp borçlandırarak, ödeme güçlüğü içine sokup, baskı ve cebir uygulayarak Ankara genelinde temin ettikleri adreslerde fuhuş yapmaya zorladıkları ve bu suretle kendilerine haksız kazanç sağladıkları tespit edildi.

Senetler ele geçirildi

Şüphelilerin, ikamet ve iş yerleri ile fuhuş için temin ettikleri adreslerde polis baskınlarından kurtulmak amacıyla bina içerisi ve çevresine kameralar yerleştirdikleri belirlendi. Adreslerde yapılan aramalarda fuhuşa zorlanan kadınlara ait olduğu tespit edilen çok sayıda senet ele geçirildi.

Zanlılarca fuhuş amaçlı dizayn edilen adreslerde bulunan Afganistan uyruklu 9 düzensiz göçmen de yakalanarak haklarında işlem başlatıldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/444048/ankarada-senet-imzalattiklari-kadinlara-zorla-fuhus-yaptiran-suc-orgutu-uyeleri-yakalandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.