Muhittin Böcek'ten CHP çıkışı

Koronavirüsü yenen ve görevinin başına dönen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "18 yıl boyunca çatısı altında mücadele ettiğim, ilkelerine ve ideallerine hiç ihanet etmediğim, başarıya ulaşması için her zaman var gücümle çalıştığım partimizin çatısı altında bulunan bazı menfaat gruplarının insan olmayı unuttuklarını gördüm" dedi.
Ankara Masası
|
15 Aralık 2020, Salı - 15:24
Muhittin Böcek'ten CHP çıkışı
Koronavirüs tedavisinin ardından 4 ay sonra taburcu olarak göreve başlayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yazılı açıklama yaptı.

Tedavi sürecinde vefanın ne kadar önemli olduğunu anladığını belirten Böcek, "18 yıl boyunca çatısı altında mücadele ettiğim, ilkelerine ve ideallerine hiç ihanet etmediğim, başarıya ulaşması için her zaman var gücümle çalıştığım partimizin çatısı altında bulunan bazı menfaat gruplarının insan olmayı unuttuklarını gördüm. Ahlaki ve etik olmayan bir şekilde, gelecek hesapları yaptıklarına şahit oldum. Bu şahısların oyunlarına, benimle birlikte siz de şahit oldunuz; biliyorum." ifadelerini kullandı.


"Öldüğümü düşünmeleri hepimizi insanlığımızdan utandırdı"

Böcek şu şekilde devam etti: "Uğrunda savaş verdiğimiz demokrasiye yakışmayan, seçilmiş bir başkanın inisiyatiflerini hiçe sayan uygulamalar yapmanın dışında; bu insanların, ben hastanede yaşam savaşı verirken öleceğimi, hatta öldüğümü düşünmeleri hepimizi insanlığımızdan utandırdı. Ama ben, yine aynı Muhittin’im. Dün nasılsam, bugün de öyleyim. Hala sizin bildiğiniz, tanıdığınız ve güvendiğiniz o insanım. Ve yarın da, sizin bildiğiniz o insan olarak kalacağım. Kendimden ve taşıdığım değerlerden hiç vazgeçmeden, aynı azim ve kararlılıkla, size ve Antalya’mıza hizmete devam edeceğim. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyor; herkese sağlıklı günler diliyorum"

(İHA)
http://www.ankaramasasi.com/haber/444703/muhittin-bocekten-chp-cikisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.