Mamak, salgın sonrasına hazırlanıyor

Ankara Masası
|
09 Nisan 2020, Perşembe - 16:21
Mamak, salgın sonrasına hazırlanıyor

Koronavirüs salgını ile ilçe genelinde gece gündüz mücadele eden Mamak Belediyesi, hizmetlerini sürdürüyor. Belediye ekipleri, bahar aylarının gelmesiyle birlikte park bahçe düzenlemesi, asfalt, kaldırım ve bordür çalışmalarını hız verdi.

Koronavirüse karşı her türlü önlemi alan Mamak Belediyesi, Mamaklıların virüs sonrası keyifle gezip eğlenebileceği ortamları hazırlıyor.
Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Asfalt, kaldırım ve bordür çalışmalarımız sürüyor. Diğer yandan yürüyüş ve koşu parkurlarımızı yeniliyoruz. Parklarımızda bakım yapıyoruz. Çimlerimiz biçiliyor, çiçekler dikiliyor. Salgını sağlıkla aşınca güzel Mamakımızda rengarenk bir ortamda bir arada olacağız” dedi.

COVİDSAVARLAR MEHMETÇİK VE POLİSLER İÇİN GÖREV BAŞINDA

Ankara’da virüsle mücadelenin sembolü olan Mamak markası yerli üretim Covidsavarlar güvenlik güçlerine de hizmet veriyor. Kara Kuvvetleri Komutanlığı, 4. Kolordu Komutanlığı, Muhabere Elektronik Bilgi Sistemler Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı ile Ankara Çevik Kuvvet Müdürlüğü Yerleşkesi, Covidsavarlar tarafından dezenfekte edildi.

VATANDAŞLARA TEK TEK MASKE DAĞITTI

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, dolmuş ve otobüslere binerek yolcularla selamlaşıp tek tek maske dağıttı. Yaya trafiğinin yoğun olduğu cadde ve sokakları gezen Köse,vatandaşlara ve esnafa da maske vererek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını iletti.

Üst katlarda oturan bazı vatandaşlar balkonlardan iple poşet sarkıtarak maske istedi. Köse, her poşete aile bireylerinin tamamı için maske bıraktı. Yayaların dışında yoldan geçen özel ve ticari araçların sürücülerine de maske veren Köse, mecbur kalmadıkça sokağa çıkmamalarını, çıkmak zorunda kalanların da kendileri ve sevdiklerinin sağlığı için mutlaka maske takmalarını istedi. Vatandaşlar, duydukları memnuniyeti belirterek Köse’ye teşekkür ettiler.

http://www.ankaramasasi.com/haber/4488/mamak-salgin-sonrasina-hazirlaniyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.