Koronanın yayılmasında çete etkisi!

Ankara Masası
|
19 Temmuz 2020, Pazar - 00:34
Koronanın yayılmasında çete etkisi!

Koronavirüsün hızla yayıldığı ABD'de suç çetelerinin Mart ayından bu yana 400 kişilik partiler düzenlediği ortaya çıktı. Bu partilerin virüs yayılmasında büyük etkiye sahip olduğu belirtildi.

Çin'in Hubei eyaletine bağlı Vuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının merkez üssü haline gelen ABD'nin Florida eyaletindeki suç çetelerinin, koronavirüsün aralarında yayılması için Mart ayından bu yana 400 kişilik partiler düzenlediği tespit edildi. '600 İHBAR ALDIK' Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Osceola County Şerifi Russ Gibson, Florida sakinlerinin bu durumdan korktuğunu ve Mart ayından beri 'çevreye rahatsızlık veren yüksek ses' ile ilgili 600 ihbar aldıklarını belirtti. Osceola County Şerif Ofisi'nden yayınlanan görüntülerde, çok sayıda kişinin sokakta araçlarla yolu kapattığı ve sosyal mesafeye dikkat etmeden dans ettikleri görüldü.
ABD'de suç çeteleri, koronavirüsün yayılması için 400 kişilik partiler düzenliyor
VAKA ARTIŞLARINDA PARTİLERİN ETKİSİ OLABİLİR Gibson, ABD'deki son günlerde ortaya çıkan kritik vaka artışlarının bu partilerle bağlantılı olabileceğinin altını çizdi. Söz konusu partilere polis müdahalesinin de yapıldığını, bir kişinin arbedelerde polis tarafından vurularak öldürüldüğünü belirtti. VAKA SAYILARI OSCEOLA COUNTY'DE ARTTI Osceola County'de şu ana kadar 5 bin 556 vakanın tespit edildiği, Salı gününden bu yana ise 268 vakanın ortaya çıktığı ifade edildi. Öte yandan Osceola'da şu ana dek 38 kişinin virüs nedeniyle hayatını kaybettiği aktarıldı. Florida genelinde ise 322 bin 994 pozitif vakanın bulunduğu, toplam can kaybının ise 4 bin 912 olduğu aktarıldı
http://www.ankaramasasi.com/haber/45193/koronanin-yayilmasinda-cete-etkisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.