Ankara'da polise saldıran zanlılar tutuklandı

Ankara'da sokağa çıkma yasağına uymayıp polislere saldıran 4 zanlı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Ankara Masası
|
16 Aralık 2020, Çarşamba - 20:00
Ankara'da polise saldıran zanlılar tutuklandı

Alınan bilgiye göre, Altındağ ilçesi Oruç Reis Caddesi'nde 15 Aralık’ta uygulama yapan polisler, durdukları araçtaki 4 kişiye sokağa çıkma kısıtlamasıyla alakalı izin belgesi sordu.

"Siz kim oluyorsunuz"

Belge sorulmasına kızan aracın sürücüsü, Cumhurbaşkanı’na hareket ederken "İzin belgemiz yok, kurallara uymuyoruz, sokağa çıkma yasağı bizi bağlamaz. Siz polisseniz biz de amiriz. Ben emniyet amiriyim, siz kim oluyorsunuz bana kimlik soruyorsunuz?" dedi.

"Hesap vereceksiniz"

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) iltisakı nedeniyle görevinden ihraç edildiğini ifade eden N.E “Bu devran dönecek, hesap vereceksiniz. Bizim başımıza gelen sizin de başınıza gelecek." tehditleriyle görevi başındaki polise yumruk attı.

Bunun üzerine polis ekibi, alkollü olduğu belirlenen N.E'ye alkollü araç kullanmaktan, N.E. ile birlikte araçta bulunan diğer şüphelilere de sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etmekten cezai işlem uyguladı.

Tutuklandılar

Ayrıca "görevi yaptırmamak için direnme" suçundan da gözaltına alınan şüpheliler emniyete götürüldü. Emniyetteki işlemlerin ardından 4 zanlı Ankara Adliyesine getirildi.

Şüphelilerin savcılık sorgularının ardından Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, N.E, K.E, S.E. ve G.E'nin tutuklanmasına hükmetti.

Biri eski komiser yardımcısı, diğeri askeri okul öğrencisi

Zanlılardan birinin FETÖ iltisakı nedeniyle Kanun Hükmünde Kararname ile komiser yardımcılığı görevinden ihraç edildiği, birinin ise askeri okuldan ilişiğinin kesildiği öğrenildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/453136/ankarada-polise-saldiran-zanlilar-tutuklandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.