Denizli'de maganda paniği

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde araç içerisinden havaya ateş eden magandalar ardından kayıplara karıştı. Silahtan çıkan 10 mermiden 2’si aynı apartmanın iki farklı dairesine isabet etti.
Ankara Masası
|
17 Aralık 2020, Perşembe - 08:20
Denizli'de maganda paniği
Olay, Pamukkale ilçesi Atatürk Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, gece saatlerinde bir otomobilin içerisinde bulunan kimliği belirsiz kişi ve ya kişiler, tarafından havaya ateş edildi. Sesleri duyarak meraklanan vatandaşlar, olan bitene anlam veremedi. Kardeş Apartmanı'nın 6. katında yaşayan aile üyeleri yaklaşık 45 dakika sonra su içmek için mutfağa gittiği sırada yerde cam kırıklarını fark etti.

Perdeyi aralayan aile üyesi, camdaki mermi izini fark etmesi üzerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yerde boş kovan tespit eden ekipler yolu trafiğe bir süreliğine kapattı. Olay Yeri İnceleme Şube ekipleri cadde üzerinde detaylı incelemelerde bulundu. Bu sırada aynı apartmanın 5. katında yaşayan bir başka vatandaş, kendi evinde de mermi izlerine rastladı. 
Ekipler çevredeki güvenlik kameralarını ve MOBESE kayıtlarını inceleyerek 
kimliği belirsiz kişi veya kişilerin yakalanabilmesi için çalışma başlattı. 
İlçedeki maganda dehşetinde şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. 

(İHA)
http://www.ankaramasasi.com/haber/454920/denizlide-maganda-panigi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.