İstanbul’da silahlı kavga kamerada

İstanbul Kağıthane’de 2 milyon lira değerindeki lüks ciple husumetli oldukları şahsın bulunduğu yere gelen gözü dönmüş saldırganlar, araçla vatandaşların arasına daldı. Husumetli olduğu şahsı önce çarparak yere düşüren ardından da silahla ateş açarak yaralayan saldırganlar, kaldırımdaki kadını ise sıkıştırdı. Dehşet anlarının kameralara yansıdığı olayda sandalye ve demirlerle karşılık bulmaları sonucu kaçan 2 şüpheli, Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından “dar alan” uygulamasıyla kıskıvrak yakalandı.
IHA-20201217AW192454
|
17 Aralık 2020, Perşembe - 09:14
İstanbul’da silahlı kavga kamerada

Olay, Kağıthane Merkez Mahallesi Çobançeşme Caddesi üzerinde dün saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, iki taraf arasında alacak-verecek davası yüzünden bir süre önce husumet oluştu. Bu süre zarfında taraflardan biri diğer tarafı tehdit etmeye başladı. Husumetin büyümesi üzerine 2 saldırgan, 2 milyon lira değerindeki lüks ciple husumetli oldukları Emrah K’nın (30) bulunduğu yere doğru yola çıktı. Süratli bir şekilde bölgeye gelen saldırganlar cipi kaldırımdaki vatandaşların üzerine sürdü.

Lüks ciple vatandaşların arasına daldı, sıkıştırdığı kadın şoke oldu

Araçla Emrah K.'ya çarpan gözü dönmüş saldırganlar kaldırımdaki bir kadını da sıkıştırdı. Neye uğradığını şaşıran grup bunun üzerine sandalye ve demirlerle saldırganlara karşılık verdi. Saldırganlar ise ateş açarak  Emrah K.'yı diz kapağından yaraladı. Gözü dönmüş saldırganlar ardından geri manevra yaparak olay yerine kaçtı. Yaralı Emrah K. arkadaşları tarafından Kağıthane’deki özel bir hastaneye getirilerek tedavi altına alındı. Dehşet anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Kağıthane polisi “dar alan” uygulamasıyla yakaladı

Olayın yaşanmasının ardından çok sayıda ihbar üzerine teyakkuza geçen Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Büro Amirliğine bağlı ekipleri  saldırganları “dar alan” uygulaması sonucu olaydan dakikalar sonra Eyüpsultan Güzeltepe Mahallesi’ndeki bir sokakta kıskıvrak yakaladı. Araçtaki iki şahıs polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, olayda kullanılan tabanca da ele geçirildi. 

Polis olayla ilgili inceleme başlattı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/454939/istanbulda-silahli-kavga-kamerada
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.