Davutoğlu: Baraj sıkıntımız olacağını düşünmüyorum

Ankara Masası
|
20 Temmuz 2020, Pazartesi - 08:14
Davutoğlu: Baraj sıkıntımız olacağını düşünmüyorum

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Baraj sıkıntımız olacağını düşünmüyorum. Gelecek Partisi’ne ilgi çok yüksek ve AK Parti’den hoşnutsuzluk en üst düzeyde." dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhuriyet Gazetesi'ne konuştu. 1 Kasım’da AK Parti'nin kendi başına yüzde 49,5 oy aldığını belirten Davutoğlu, "Şimdi anketlerde yüzde 30 bandının altına geriledi. Hadi deyin yüzde 35." ifadelerini kullandı. Aradaki farkın bir kısmının MHP'ye bir kısmının da HDP'ye gittiğini savunan Davutoğlu, "Dolayısıyla AK Parti cazibesini kaybetti, çekirdek oylara doğru gerilemeye başladı. İstanbul, Ankara, Antalya’nın kaybedilmesi AK Parti’nin çözülme işaretleri." dedi.

Gelecek Partisi lideri "Bugün seçim olsa.. AK Parti’nin kaybettiği yüzde 15 oyun ne kadarı Gelecek Partisi’ne gelir?" sorusuna ise "Yüzde 2 diyen anketlere itibar etmeyiniz bir kere. Baraj sıkıntımız olacağını düşünmüyorum. Ben teşkilatçıyım. Gelecek Partisi’ne ilgi çok yüksek ve AK Parti’den hoşnutsuzluk en üst düzeyde." cevabını verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/45634/davutoglu-baraj-sikintimiz-olacagini-dusunmuyorum
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.