Ece Üner'den Ebubekir Sofuoğlu'na tepki

Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu'nun üniversitelere yönelik "Neredeyse fuhuş evleri" sözlerine Show TV ana haber sunucusu Ece Üner'den çok sert karşılık geldi.
Ankara Masası
|
18 Aralık 2020, Cuma - 09:32
Ece Üner'den Ebubekir Sofuoğlu'na tepki
Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu'nun katıldığı bir televizyon programında üniversitelere yönelik "Neredeyse fuhuş evleri" şeklindeki sözlerine Show TV ana haber sunucusu Ece Üner'den çok sert tepki geldi. 




"Sofuoğlu kendini ne olmakla itham etmiştir?"

Söz konusu gelişmelerin yer aldığı bültendeki haber ardından konuşan Ece Üner, "Ebubekir Sofuoğlu üniversiteler ya da üniversitelerin apartlaları fuhuş yuvasıdır demiştir. Bunu söyleyen Ebubekir Sofuoğlu, bir üniversitede Prof'tur. O halde 
Ebubekir Sofuoğlu kendini ne olmakla itham etmiştir? Onu bu soruyla baş başa bırakalım ama biz asıl sormamız gereken soruyu soralım: Bu gibi adamların görünmesi için bu şekilde saçmalamaları mı lazım? Sussa kimse görmeyecek miydi? Bu zihniyeti ile buralara nasıl geldi? Öğrencileri hangi yanlış düşüncelere maruz kaldı? Böylesi kaç kişi sustuğu için gözden kaçırılıyor? Bu arada atanamayan kaç bin pırıl pırıl öğretmenin olduğu ülkedeyiz? bunun için bazıları canına kıyıyor. Ayıp." dedi.
http://www.ankaramasasi.com/haber/457021/ece-unerden-ebubekir-sofuogluna-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.