Alkol alıp dereye düştü ’Neden geç kurtardınız?’ diyerek ekiplere küfür etti

Antalya’nın Kumluca ilçesinde otomobiliyle dereye düşen alkollü sürücü, ekiplere "Neden bu kadar geç kurtardınız?" diyerek küfür etti.
IHA-20201220AW194817
|
20 Aralık 2020, Pazar - 09:39
Alkol alıp dereye düştü ’Neden geç kurtardınız?’ diyerek ekiplere küfür etti

Kaza, Kumluca ilçesinde dün gece saat 23.45’te meydana geldi. Alınan bilgiye göre; Ahmet Ö. idaresindeki araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Gavur Deresi’ne düştü. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. 

Ekiplere "Neden geç kaldınız" tepkisi

Otomobilden çıkan ancak dere kenarındaki istinat duvarı ve çit engeline takılan araç sürücüsüne polis ekiplerince merdiven uzatıldı. "Neden bu kadar geç kurtardınız?" diyerek ekiplere tepki gösteren Ahmet Ö.'nün alkollü olduğu tespit edildi. Ekiplere küfür de eden sürücü, ardından çocukları getirilmezse dereden çıkmayacağını söyledi. Evinin adresini de veren Ahmet Ö., ikna edilerek dereden çıkarıldı. 

Hastaneye gitmemek için direndi

Şahıs, bu defa ise hastaneye gitmemek için direndi. Polis ekiplerinin çabası sonucu hastaneye gitmeye ikna edilen Ahmet Ö., yüzündeki yaraların tedavisi için önce Kumluca Devlet Hastanesi'ne, ardından da ifadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/460523/alkol-alip-dereye-dustu-neden-gec-kurtardiniz-diyerek-ekiplere-kufur-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.