Sürücü, aracı ve içindeki 2 kadını bırakıp kaçtı

İzmir’in Bornova ilçesinde, polis ekiplerinin ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçan sürücü yaşanan kovalamacanın ardından aracı ve içerisindeki 2 kadını bırakarak kayıplara karıştı. Araç içerisinde epilepsi nöbeti geçiren kadınlardan birisi hastaneye kaldırıldı.
IHA-20201221AW195352
|
21 Aralık 2020, Pazartesi - 07:14
Sürücü, aracı ve içindeki 2 kadını bırakıp kaçtı

Edinilen bilgiye göre, Bornova ilçesi Kokluca Mezarlığı yakınlarında devriye görevi yapan polis ekiplerinin "dur" ihtarına uymayan 35 TEZ 19 plakalı araç kaçmaya başladı. Kimliği henüz öğrenilemeyen sürücü, Konak ilçesi 2206 Sokak üzerinde aracı bırakarak kayıplara karıştı.

Epilepsi hastası kadın nöbet geçirdi

Araç içindeki kadınlardan birisinin epilepsi nöbeti geçirmesi üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Kadın ambulans ile İzmir Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. 

Aracına bindiği şahsı tanımadığını ileri sürdü

Araçtaki kadınlardan gözaltına alınan S.K’nin ise ifadesinde, otomobil sürücüsünü tanımadığını ve hastaneye gitmek için sokağa çıktıklarını, sürücünün ehliyeti olmadığı için polisi görünce panik yaptığını, kendilerini aracın içerisinde bırakarak kaçtığını söylediği ileri sürüldü.

Öte yandan, gözaltına alınan S.K’ye sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden para cezası kesilirken, araç içerisinde yapılan aramalarda şüpheli bir duruma rastlanmadığı ve kaçan sürücüyü yakalamak içinse geniş çaplı soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/461169/surucu-araci-ve-icindeki-2-kadini-birakip-kacti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.