Elmadağ Belediyesi'nin koronavirüs mücadelesi sürüyor

Koronavirüs salgınına karşı çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Elmadağ Belediyesi, cadde ve sokakların temizliğine büyük önem veriyor.
Zeliha Demirci
|
21 Aralık 2020, Pazartesi - 12:32
Elmadağ Belediyesi'nin koronavirüs mücadelesi sürüyor

İlçenin genel temizliğini yaparak, temiz ve hijyen olması noktasında çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Elmadağ Belediye ekipleri, koronavirüs ile mücadele kapsamında cadde ve sokaklar ile kaldırımlarda ilaçlı su ile dezenfekte çalışmalarına periyodik olarak devam ediyor. Ayrıca otobüs durakları ve çöp konteynerlarını da ihmal etmiyor.

Elmadağ Belediye başkanı Adem Barış Aşkın: “Biz belediye olarak, vatandaşlarımızın sağlığı için cadde ve sokaklar, ibadethaneler, ATM’ler, eczaneler, toplu taşıma araçları, otobüs durakları, parklar, kamu kurum ve kuruluşları gibi sık kullanılan alanlarda dezenfeksiyon işlemlerini gerçekleştiriyoruz."

"Ancak vatandaş olarak da her birimiz tedbirlere uymaya özen göstermeli; maske, mesafe ve temizliği normalleşme sürecinde hayatımıza adapte etmeliyiz. Bu süreci inşallah hep birlikte tedbirlere uyarak atlatacağız.” şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/461918/elmadag-belediyesinin-koronavirus-mucadelesi-suruyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.