Başkan Yaşar Meydan AVM etkinlik alanında incelemelerde bulundu

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Batıkent Meydan AVM önünde yapımına başlanan etkinlik alanındaki çalışmaları yerinde inceledi.
Büşra Bayrak
|
21 Aralık 2020, Pazartesi - 15:54
Başkan Yaşar Meydan AVM etkinlik alanında incelemelerde bulundu

Başkentli vatandaşların buluşma noktası olan Batıkent Meydan AVM önü, Yenimahalle Belediyesi tarafından yapılan düzenleme ile ilkbahar aylarında misafirlerini ağırlamak için hazırlanıyor.

Toplam 7 bin metrekare üzerinde yeniden düzenlenmeye başlanan projede; konser ve tören alanı, su gösterisi özelliğine sahip süs havuzu ve oturma bölümleri yer alıyor. Açık hava sinema gösterim alanı da projede yer alan bir başka detay. 

"Tüm Ankaralıların tercih ettiği bir merkez konumuna geldi"

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, etkinlik alanında yapılan çalışmalarda incelemelerde bulunarak, “Gençlerin sosyalleşeceği, eğitim, kültür gibi birçok alanda ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir merkez inşa etmek istedik ve bunu başardık. Batıkent Meydan AVM ve çevresi yalnızca ilçe sakinlerinin değil tüm Ankaralıların tercih ettiği bir merkez konumuna geldi. Gençlerimiz gün boyunca mutlu ve güvenli bir şekilde vakit geçiriyor, sosyalleşiyor. Vatandaşlarımız için her ayrıntının düşünüldüğü alan modern yüzüyle tüm Ankaralılara uzun yıllar hizmet sunmaya devam edecek.” ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/462202/baskan-yasar-meydan-avm-etkinlik-alaninda-incelemelerde-bulundu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.