Ercan Kınacı: Ankaralılar yönetim zafiyetini görüyor

Mamak Belediyesi Başkan Vekili Ercan Kınacı, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait 2019 Yılı Sayıştay Denetim Raporu'nda yer alan su ve kanalizasyon uygulamalarından dolayı asfalt ve kaldırımların ekonomik ömrünün kısaldığı yönündeki tespit hakkında "Bunlar yönetim kabiliyeti ile ilgili hususlar. 20 ay oldu. Ankaralılar 20 aydır yönetim zafiyetini görüyor." dedi.
Ankara Masası
|
22 Aralık 2020, Salı - 16:18
Ercan Kınacı: Ankaralılar yönetim zafiyetini görüyor
Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait 2019 Yılı Sayıştay Denetim Raporu'nda, su ve kanalizasyon uygulamalarından dolayı asfalt ve kaldırımların ekonomik ömrünün kısaldığına yer verildi. Söz konusu gelişme ABB ile Mamak Belediyesi arasındaki pankart krizini akıllara getirdi.


"Yapılmayan işler Sayıştay'ın dikkatini çekmiş" 

Raporda yer alan tespit hakkında Ankara Masası'na konuşan Mamak Belediyesi Başkan Vekili Ercan Kınacı, "Bizim yaptığımız uyarılar ikazlar yerini bulmuş gözüküyor. Yapılan ya da yapılmayan işler Sayıştay'ın dikkatini çekmiş. ASKİ bir kazı yaptıysa asfaltın hemen yapılması gerekiyor. Ancak kazı yapılıyor ve yollar aylarca o vaziyette kalıyor." dedi. 


"Mansur Başkan bildiğini okumaya devam ediyor" 

Yapılması gerekenin vatandaş mağdur edilmeden yolların eski haline getirilmesi olduğunu ifade eden Kınacı, bu noktada sıkıntı yaşandığını belirtti. Sayıştay raporundaki tespitlerin AK Parti grubu tarafından meclis toplantısında gündeme geleceğinin mesajını veren Kınacı, "Bunlar yönetim kabiliyeti ile ilgili hususlar. 20 ay oldu. Ankaralılar 20 aydır yönetim zafiyetini görüyor. Elimizden geldiği kadar uyarılarımızı yapmaya çalışıyoruz. Ama sağolsun Mansur Başkan bildiğini okumaya devam ediyor." şeklinde konuştu. 
http://www.ankaramasasi.com/haber/465491/ercan-kinaci-ankaralilar-yonetim-zafiyetini-goruyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.