İstanbul'da korona baskınında şalteri indirip kaçmaya çalıştılar

İstanbul Esenyurt'ta koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olması gereken bilardo salonunda bulunan gençler, şalterin inmesiyle kaçmaya başladı. Yaşanan anlar saniye saniye kaydedildi.
IHA-20201223AW197158
|
23 Aralık 2020, Çarşamba - 08:09
İstanbul'da korona baskınında şalteri indirip kaçmaya çalıştılar

Esenyurt ilçesine bağlı Yeşilkent Mahallesi'nde daha önce defalarca mühürlenen ve koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olması gereken bilardo salonuna polis ekipleri tarafından baskın düzenledi. Yasak olmasına rağmen bilardo oynayıp, nargile içen gençler, şalterin inmesi ardından karanlıktan faydalanıp kaçmak istedi. Polis ekipleri ve gençler arasında kısa süreli kovalamaca yaşandı.

Yakalanan gençlere sokağa çıkma kısıtlamasına muhalefet ve Umumi Hıfzıssıhha Kanununa muhalefet suçlarından para cezası yazıldı.

“Işıkları biz kapatmadık şalter attı”

Polis ekiplerinin girmesiyle ışıkların kapandığı iş yerinin sahibi “Biz ışıkları kapatmadık, şalter attı. No stres, herkes sakin olsun” diyerek kendini savundu. Daha önce defalarca mühürlenen ve ısrarla yasağı delen iş yeri ve işletme sahibine, 1593 sayılı kanunun 282 maddesince ceza kesildi. Belediye ekipleri mekanı tekrar mühürleyerek kapattı. 

Yaşanan anlar ise cep telefonu kamerasına böyle yansıdı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/465812/istanbulda-korona-baskininda-salteri-indirip-kacmaya-calistilar
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.