Yeni doğan bebeğini çöpe atan annenin görüntüleri

Çanakkale’de yeni doğan bebeğini çöp konteynerine bırakarak ölümüne sebep olan anne E.Ç. (22)’nin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Bebeğini naylon bir poşete koyup, soğukkanlılıkla dışarı çıkaran kadının Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik Bölümü mezunu olduğu öğrenildi.
IHA-20201223AW197272
|
23 Aralık 2020, Çarşamba - 10:24
Yeni doğan bebeğini çöpe atan annenin görüntüleri

Çanakkale’nin merkeze bağlı Kepez beldesi Şenkartal 28. Sokak’ta dün akşam saatlerinde kan donduran bir olay yaşandı. Yeni doğan ve üzerinde kordon bağı bulunan erkek bebek çöp konteynerinde bulundu. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi'ne kaldırılan bebek yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Anne ve erkek arkadaşı gözaltına alındı

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Cinayet masası ekipleri yaşananlar üzerine geniş çaplı inceleme başlattı. Bölgedeki MOBESE ve diğer güvenlik kameralarını inceleyen ekipler olayın failini 2 saatte yakaladı. Anne E.Ç ile kendisine yardımcı olan bebeğin babası erkek arkadaşı M.B gözaltına alındı. E.Ç.'nin Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik Bölümü mezunu olduğu belirtildi.

Suçunu itiraf etti

Anne E.Ç ile baba M.B'nin emniyette alınan ilk ifadelerinde, suçlarını itiraf ettikleri öğrenildi. E.Ç, bebeği evde doğurduğunu, hamile olduğunu uzun süre ailesinden sakladığını belirterek, başka bir imkanlarının olmaması üzerine yaklaşık 2 saat önce doğurduğu erkek bebeği Şenkartal 28. Cadde üzerindeki konteynere bıraktıklarını anlattı.

Öte yandan, kızına yardım ettikleri iddia edilen E.Ç.’nin annesi D.Ç. (44) ile babası A.Ç. (47) da evdeki suç delillerini yok etmek suçundan gözaltına alındı.

E.Ç.'nin yeni doğan bebeğini çöpe attığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

(AA) (İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/465973/yeni-dogan-bebegini-cope-atan-annenin-goruntuleri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.