Sancaktepe’de iş yeri yangını kamerada

İstanbul Sancaktepe’de polisaj yöntemiyle yüzey parlatma yapılan bir iş yerinde yangın çıktı. Alevler itfaiyenin bir saatlik çalışması sonucu kontrol altına alındı.
IHA-20201225AW199054
|
25 Aralık 2020, Cuma - 02:34
Sancaktepe’de iş yeri yangını kamerada

Yenidoğan Mahallesi Cemal Sokak üzerinde bulunan polisaj yöntemiyle parlatma yapılan iş yerinde 01.00 sıralarında yangın çıktı. Yangını gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangın itfaiyenin bir saatlik yoğun çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Olayda can kaybı veya yaralanma yaşanmazken iş yerinde maddi hasar oluştu. 

"Elektrik kontağından çıktığını söylüyorlar" 

Yangına tanık olan Erdal Koçak, "Elektrik kontağından çıktığını söylüyorlar, ama tam net bir bilgi. Polisaj atölyesi burası. Yaralı durumu yok şu anda. Sadece bir bekçi arkadaş varmış. Hemen kırmış camı açmış kaçmış zaten. Kurtulmuş Allah’a çok şükür. “ diye konuştu. 

"Yaralımız yok"

İş yerinin mülk sahibi Erdal Ekşioğlu ise can kaybı olmamasına şükrettiklerini, mal kaybının önemli olmadığını dile getirdi. İş yerinde temizleme ve parlatma yapıldığını ifade eden Ekşioğlu,” İş yeri kapalı olduğundan dolayı herhangi bir yaralımız yok. Kapalı olduğundan dolayı zaten bu yangın bu kadar büyümüş. Onun haricinde herhangi bir bilgimiz de yok.” dedi. 

Öte yandan iş yerinde çıkan yangın vatandaşların cep telefonları tarafından saniye saniye kaydedildi. 

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/469591/sancaktepede-is-yeri-yangini-kamerada
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.