Mansur Yavaş'ın özrüne Murat Köse'den tepki

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, kent genelinde etkili olan kar yağışı sonrası yaşanan sıkıntılardan dolayı özür dileyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a tepki gösterdi. Köse, ABB meclisindeki mikrofon krizi üzerinden Yavaş'a yüklendi.
Büşra Bayrak
|
25 Aralık 2020, Cuma - 10:52
Mansur Yavaş'ın özrüne Murat Köse'den tepki
Ankara'da dün soğuk hava ve kar yağışı nedeniyle yollar adeta buz pistine döndü. Sabah iş yerine gitmek için evlerinden çıkan sürücüler zor anlar yaşadı.

Vatandaşlar sosyal medya hesaplarından Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne tuzlama çalışması yapılmadığı gerekçesiyle tepkilerde bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da yaşanan sıkıntılar nedeniyle başkentlilerden özür diledi.

Yavaş'ın bu adımına Mamak Belediye Başkanı ve AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse'den tepki geldi. Yavaş'ın daha önce yaptığı bir konuşmayı sosyal medya hesabından paylaşan Köse, şu ifadeleri kullandı: 

"Geçen yıl da karla mücadeleyi beceremediğinde Sn Mansur Yavaş, laf olsun diye benzer cümleler kullanmıştı. Şimdi güya özür diliyor. Her yıl aynı hikaye devam ediyor. Bu bir acziyettir. Bu işler bilgi, beceri ve ufuk ister. Mikrofonu kapatmaya benzemiyor sahada çalışmak değil mi?"

http://www.ankaramasasi.com/haber/469859/mansur-yavasin-ozrune-murat-koseden-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.