Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'Olay Tv' paylaşımı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Olay Tv'nin kapanmasıyla ilgili "Ülkemiz bu karanlığı hak etmiyor. Aydınlığı mutlaka getireceğiz!" paylaşımında bulundu.
Ankara Masası
|
26 Aralık 2020, Cumartesi - 00:02
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'Olay Tv' paylaşımı
Patron arasında çıkan anlaşmazlık nedeniyle Olay Tv, 26 gün sonra kapandı.

Olay TV'nin kapandı ana haber sunucusu Nevşin Mengü ve  Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Sarılar duyurdu.

Medya sektöründe gündem olan kapanışla ilgili Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da bir paylaşımda bulundu.

Kılıçdaroğlu, 'OlayTv' hashtagiyle paylaştığı mesajında "Ülkemiz bu karanlığı hak etmiyor. Aydınlığı mutlaka getireceğiz!" diye yazdı.



Cavit Çağlar kapanma nedenini açıkladı


Kanalın kapanmasının ardından açıklamalarda bulunan Olay Tv'nin yüzde 100 hissesine sahip Cavir Çağlar şunları söyledi;

Ben merkez sağda siyaset yapmış bu ülkeye hizmet etmiş bir kişiyim. Olay TV yayın ekibinin yaptığı yayınlar beni rahatsız etti. Tarafsız yayın yaparken HDP yayınlarına ağırlık verilmesi üzerine bu konuyu beraber iş birliği yaptığım ortağıma ilettim. Bunun üzerine "yeni bazı arkadaşları kanala ilave edip denge kuralım" dediğimde ortağım bunu kabul etmedi. Ben de bu şartlarda devam edemeyeceğim, kanaldan ayrılmak durumunda kalacağımı söyledim. Bu iş bana ders oldu. Kanalın lisansı elimde uygun bir zamanda yeni bir ekiple tekrar başlayabilirim. NTV'yi kuran benim. Bursa'da Olay Gazetesi'ni kuran ve 35 yıldır kesintisiz yayın yapan benim. Ben de Olay TV'nin kapanmış olmasından dolayı çok üzgünüm. Yollarımızı ayırdığımız tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum."
http://www.ankaramasasi.com/haber/470685/kemal-kilicdaroglundan-olay-tv-paylasimi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.