Türkiye’nin en güvenilir isimleri belli oldu

Siyasi parti genel başkanları dışında halkın en çok güven duyduğu isimlerin başında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yer aldı. Medya sıralamasında zirveye Uğur Dündar oturdu.
Ankara Masası
|
28 Aralık 2020, Pazartesi - 11:09
Türkiye’nin en güvenilir isimleri belli oldu
Gezici Araştırma Merkezi Başkanı Murat Gezici, “Türkiye'nin en güvenilen isimleri” araştırmasının sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı. Buna göre araştırma 14 Kasım ile 20 Aralık 2020 tarihleri arasında 14 il, 28 ilçe, 72 mahalle ve köyde, 18 yaş ve üstü seçmen nüfusunu temsil eden 2 bin 164 kişinin katılımıyla yüz yüze görüşülerek gerçekleştirildi. Açık uçlu soru kalıbı yöntemiyle yapılan araştırmada siyasi figürler ve medya önünde yer alan iki farklı grup ayrı ayrı ölçümlendi.



Bakan Soylu liste başı

Siyasi parti genel başkanları dışında halkın en çok güven duyduğu isimlerin başında Süleyman Soylu yer aldı. Halkın 646 isim söylediği, ilk 15'inin paylaşıldığı listede Soylu'yu sırasıyla şu isimler takip etti: Ekrem İmamoğlu, Hulusi Akar, Fahrettin Koca, Ömer Çelik, Fuat Oktay, Mansur Yavaş, Muharrem İnce, Murat Kurum, Özgür Özel, Canan Kaftancıoğlu, Mustafa Şentop, Ümit Özdağ, Semih Yalçın ve Faik Öztrak.

Araştırma sonuçlarına göre Türkiye'nin en güvenilir medya isimleri sıralamasında zirveyi ise Uğur Dündar aldı.
http://www.ankaramasasi.com/haber/474230/turkiyenin-en-guvenilir-isimleri-belli-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.