Pınar Gültekin'in babası CHP'li vekilden telefon aldığı iddialarını doğruladı

Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in öldürülmesi olayının ardından CHP'li bir milletvekilinin baba Sıddık Gültekin'i telefonla arayarak "davadan vazgeç" dediği iddialarına ilişkin ailenin avukatı Rezan Epözdemir, "Acılı baba ile görüştüm. Kendisine böyle bir telefon geldiğini söyleyerek, iddiaları doğruladı." dedi.
Ankara Masası
|
28 Aralık 2020, Pazartesi - 16:03
Pınar Gültekin'in babası CHP'li vekilden telefon aldığı iddialarını doğruladı
Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in öldürülmesi olayının ardından CHP'li bir milletvekilinin baba Sıddık Gültekin'i telefonla arayarak "davadan vazgeç" dediği iddiaları ardından gözlerin çevrildiği baba sessizliğini bozdu.

Ailenin avukatı Rezan Epözdemir,  "Acılı baba ile görüştüm. Kendisine böyle bir telefon geldiğini söyledi. Milletvekilinin davadan vazgeçmelerini talep ettiğini aktardı. Arayan milletvekilinin ismini 4 Ocak'taki duruşma sonrasında baba kendisi açıklayacak." ifadelerini kullandı.
Müvekkilinin talebi doğrultusunda CHP'li milletvekilinin ismini meslek etiği, meslek ilke ve kuralları gereği kendisinin açıklamayacağını belirten Epözdemir, "Dolayısıyla iddia doğruymuş. Müvekkilim ilk duruşmada bunu ayrıntılarıyla kendisi açıklayacak." ifadesini kullandı.

(AA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/475289/pinar-gultekinin-babasi-chpli-vekilden-telefon-aldigi-iddialarini-dogruladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.