ATO Başkan Yardımcısı Yılmaz'dan sert taşlama: "Daha ağır kaybedeceksin"

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yılmaz'ın sosyal medyadan paylaştığı isimsiz gönderme kafalarda soru işareti bıraktı.
Büşra Bayrak
|
28 Aralık 2020, Pazartesi - 16:43
ATO Başkan Yardımcısı Yılmaz'dan sert taşlama: "Daha ağır kaybedeceksin"

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkan Yardımcısı ve Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

Yılmaz isim vermeden yazdığı mesajında "Acını biliyorum. Firarilerle birlikte ATO'ya çökme operasyonuna karşı gelenlerden oldum ve tarihin çöplüğüne atılmanın başlangıcında rol aldım. Bu en büyük onurumdur. Sana ve günahlarını emanet ettiğin işbirlikçilerine rağmen bu onura sahip çıkacağım. Daha ağır kaybedeceksin." dedi. 

Yılmaz'ın kimi hedef aldığı merak konusu olurken akıllara Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek ile yaşadığı tartışma geldi. Gökçek, Yılmaz'ın ATO Başkanı Gürsel Baran'ı görevden uzaklaştırarak yerine geçmeye çalıştığını öne sürmüştü. Yılmaz ise "70 yılı devirdin Melih Gökçek, sen de yaşlandın, yalanların da yaşlandı." diyerek iddiaları yalanlamıştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/475334/ato-baskan-yardimcisi-yilmazdan-sert-taslama-daha-agir-kaybedeceksin
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.