Gençlerbirliği Kayserispor'u 3-2 mağlup etti

Süper Lig'in 15. haftasında Gençlerbirliği, sahasında Hes Kablo Kayserispor ile karşılaştı. Gol düellosuna sahne olan mücadele, Gençlerbirliği'nin 3-2'lik galibiyeti ile sonuçlandı.
Zeliha Demirci
|
28 Aralık 2020, Pazartesi - 18:20
Gençlerbirliği Kayserispor'u 3-2 mağlup etti

Süper Lig'in 15. haftası nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Gençlerbirliği evinde Hes Kablo Kayserispor ile karşılaştı. 5 golün atıldığı maç, başkent temsilcisinin 3-2'lik galibiyeti ile sonuçlandı. Eryaman Stadı'nda oynanan karşılaşmada Gençlerbirliği'ne 3 puanı getiren golleri 39. dakikada Candeias, 70. dakikada Berat Özdemir ve 89. dakikada Oğuzhan Çapar kendi kalesine attı.

Kayserispor'un gollerini ise 31. dakikada Kanga ve 55. dakikada Arda Kızıldağ kendi kalesine attı.  Gençlerbirliği 15 puana çıkarken, Kayserispor 12 puanda kaldı.

Maçtan önemli anlar

Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Gençlerbirliği-Hes Kablo Kayserispor karşılaşmasının ilk yarısı 1-1 eşitlikle tamamlandı. 14. dakikada Emre Demir'in ceza sahası dışından çektiği şutta kaleci Nordfeldt topun sahibi oldu.

31. dakikada konuk ekip öne geçti. Ackah ile hızlı atağa kalkan Hes Kablo Kayserispor'da Emre Demir'in pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Kanga, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 0-1.

39. dakikada Gençlerbirliği eşitliği yakaladı. Ceza sahası içinde topla buluşan Candeias, sol çaprazdan düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-1.

44. dakikadaki Hes Kablo Kayserispor atağında çizgiden içeri çevrilen topa yakın Emre yakın mesafeden vurdu ancak top kaleciden döndü. Pozisyonun devamında kale önünde yaşanan karambolden Gençlerbirliği savunması topu çıkardı. Ardından Campanharo'nun ceza sahası dışından sert şutunda meşin yuvarlak önce üst direğe sonra da kale çizgisine çarpıp oyun alanına döndü. İlk yarı 1-1 beraberlikle sona erdi.

Kayserispor'da Emre Demir'in içeri kestiği ortayı Gençlerbirliği savunmasında Arda çok sert vurdu ve topu kendi kalesine yolladı. Arda'nın kendi kalesine attığı gol ile 55. dakikda Kayserispor 2-1 öne geçti.

70'de Berat kendisine gönderilen topu ağlara gönderdi. 2-2

90. dakikada ise Gençlerbirliği bu kez sol kanattan geldi. Bu kez Kayserispor'dan Oğuzhan Çapar, topu kendi kalesine gönderdi. Gençlerbirliği 3-2 öne geçti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/475429/genclerbirligi-kayserisporu-3-2-maglup-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.