Akyurt Belediyesi 2020'nin son toplantısını gerçekleştirdi

Akyurt Belediyesi 2020 yılının değerlendirmesini Belediye Başkanı Hilal Ayık, başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin katıldığı toplantı ile yaptı.
Zeliha Demirci
|
29 Aralık 2020, Salı - 10:36
Akyurt Belediyesi 2020'nin son toplantısını gerçekleştirdi

Akyurt Belediyesi 2020 yılı değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi. 2020 yılına girerken tamamen projelere odaklanmış durum olduklarını belirten Belediye Başkanı Hilal Ayık toplantıyı şunları kaydetti: “İlk iki ay içerisinde bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürdük. Mart ayında Kovid-19 vakalarının ülkemizde görülmeye başlanmasıyla birlikte çalışmalarımızın neredeyse tamamını salgınla mücadeleye dönüştürdük. Akyurtluların da bu süreçteki çalışmalarımızı takdir ettiğini gördük. Birimlerimiz açısından oldukça zor geçen bu süreçte dezenfektan, maske ve eldiven dağıtımı ile Akyurtlulara destek olduk. Sosyal etkinliklerde internet ve sosyal medya aracılığıyla hediyeler dağıttık. Caddelerimiz, sokaklarımız, otobüs durakları, otobüsler, taksiler, camilerimiz ve kalabalık tüm noktalarda periyodik dezenfekte çalışmalarımızı devam ettirdik. Bu süreçte bizim yapmaya çalıştığımız, insanların ciddiyetle bu salgına yaklaşmasıydı. Hala belirli noktalarda sürekli dezenfekte işlemlerimiz devam ediyor."

2020 yılında büyük projelerin başlangıcı yapıldı

Salgınla mücadeleye devam ederken diğer projelerden geri kalmadıklarını dile getiren Başkan Ayık, "Büyük projelerimizin başlangıcını yaptık. Yüzme Havuzu ve Gençlik Merkezi, Millet Bahçesi, Atık Getirme Merkezi, Lavanta Bahçesi, mahalle konaklarının tadilatı, yeni mahalle konaklarının inşaatı, yollarımızdaki kilitli parke taş çalışması, mahalle çeşmeleri, parklarımızın yenilenmesi, fırınların inşaatı ve tadilatı, Hanımlar Lokali, İbrahim Ağa Konağı restorasyonu gibi sayısız inşaatlarımız başladı. Bir de kadınlarımız için kooperatifimiz kuruldu. Bunların hepsini yaparken salgınla mücadelemizi de bırakmadık. Oldukça yüksek tempolu bu çalışmaları başarıyla yerine getiren mesai arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. 2021 yılının salgının etkilerinin azaldığı, hatta tamamen ortadan kalktığı bir yıl olmasını temenni ediyorum. Tüm birimlerimizle aynı ciddiyet ve hizmet duygusuyla, yeni yılda yeni hizmetler üretmeyi amaçlıyoruz." ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/476408/akyurt-belediyesi-2020nin-son-toplantisini-gerceklestirdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.