Ramazan Şimşek'ten maaş müjdesi

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, belediyede çalışan işçilerin en düşük maaşının 3 bin 325 TL olacağını söyledi.
Ankara Masası
|
30 Aralık 2020, Çarşamba - 21:53
Ramazan Şimşek'ten maaş müjdesi

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’ten işçiye, memura ve sözleşmeli personele müjdeli haber geldi. Başkan Şimşek, Gölbaşı Belediyesi’nde en düşük işçi maaşının 3325 lira olduğunu açıkladı.

Memura sosyal denge tazminatı müjdesi

Yerel basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Şimşek, 2021 yılında Gölbaşı Belediyesi’nde görev yapan en düşük işçi maaşının 3 bin 325 lira olacağını açıklarken, belediyede görev yapan memurlara verilecek olan Sosyal Denge Tazminatı’nın en yüksek orandan %100 şeklinde ödeneceği müjdesini verdi.

"Maaşlarda iyileştirme sözü vermiştik"

2019 yerel seçimlerinde Gölbaşı Belediyesi personeline maaş düzenlemesi için söz verdiğini ifade eden Başkan Şimşek, “İşçi maaşları daha önceki dönemde düşüktü. Seçim sürecinde işçilerimizle yaptığımız görüşmelerde maaşlarda iyileştirme sözü vermiştik. Biz bugüne kadar verdiğimiz sözlerimizi hep tuttuk. İşçilerimize de verdiğimiz sözü tutuyoruz. Ve Gölbaşı Belediyesi’nde görev yapan personelimizin en düşük maaşın 3 bin 325 olmasına karar verdik. “ dedi.

ABB'nin üzerinde

Başkan Şimşek’in yaptığı düzenlemeyle Ankara Büyükşehir Belediyesinin(ABB) açıkladığı en düşük rakam olan 3 bin 100 liranın da üzerine çıkılmış oldu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/480321/ramazan-simsekten-maas-mujdesi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.