Akyurt Belediyesi vatandaşların ekmek ihtiyacını karşılıyor

Ankara Masası
|
11 Nisan 2020, Cumartesi - 16:30
Akyurt Belediyesi vatandaşların ekmek ihtiyacını karşılıyor

Ankara’nın Akyurt ilçesinde Belediye Ekipleri, talep eden vatandaşların evlerine ekmek ulaştırmaya başladı.

30 Büyükşehir'de ve Zonguldak’ta sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinin ardından Ankara’nın Akyurt ilçesinde belediye ekipleri, talep eden vatandaşların evlerine ekmek ulaştırmaya başladı.

"TÜM TEDBİRLERİ ALDIK"

2 gün sürecek olan sokağa çıkma yasağı ile birlikte tüm tedbirleri aldıklarını duyuran Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, "Koronavirüs salgını nedeniyle ilan edilen 2 günlük sokağa çıkma yasağı süresince insanların mağdur olmaması için görevimizi yapmaya devam ediyoruz. Çözüm Merkezi ve Zabıta ekiplerimizin hızlı organize olmasıyla Akyurtluların ekmek ihtiyaçlarına cevap vermeye başladık. 844 1 844 numaralı telefonumuza gelen çağrılarda ekmek ihtiyaçlarını bildiren vatandaşlarımızın adreslerine ekmekleri teslim edilmeye başlandı" ifadelerini kullandı.

"VATANDAŞLAR MUHTARLARA İLETİYOR"

İlçe merkezine uzak mahallelerde de muhtarlıkların talepleri doğrultusunda ekmek dağıtımını sürdürdüklerini belirten Başkan Ayık, "Merkez mahallelerimize Belediyemiz dağıtım yaparken, diğer mahallelerimizde ise muhtarlarımızı harekete geçirdik. Ekmek ihtiyacı olan vatandaşımız muhtarına istediği ekmek sayısını bildiriyor, toplanan sayı adedince ekmek, fırınlardan alınarak toplu halde mahalle muhtarlarına teslim ediliyor” dedi. 65 yaş sınırı gözetmeksizin tüm telefonlara olumlu cevap verdiklerini ifade eden Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, bu süreçte olağanüstü çaba gösteren çalışma arkadaşlarına teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/4806/akyurt-belediyesi-vatandaslarin-ekmek-ihtiyacini-karsiliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.