Ak Parti'den Fikri Sağlar'a tepki

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Fikri Sağlar'ın türbanlı hakimler hakkındaki sözleriyle ilgili "Adaleti ve insanlığı tehdit eden kılık kıyafet değil bu faşist zihniyettir" ifadeleriyle tepki gösterdi.
Ankara Masası
|
31 Aralık 2020, Perşembe - 09:38
Ak Parti'den Fikri Sağlar'a tepki
CHP'li siyasetçi ve eski bakan Fikri Sağlar'ın "Türbanlı bir hakimin karşısına çıktığımda haklarımı koruyacağından ve adaleti sağlayacağımdan kuşkum var" sözlerine AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik tepki gösterdi.

Çelik, Fikri Sağlar'ı faşist olmakla suçlarken "2020 yılının son faşist saldırısı CHP’li Fikri Sağlar’dan geldi. CHP'li Sağlar, “Türbanlı hakimin adaleti yerine getireceğinden kuşkuluyum” demiş. Doğrudan insanların düşüncelerini, inançlarını ve demokratik haklarını hedef alan barbarca bir nefret söylemidir bu." diye yazdı.

Sağlar'ın sözlerini şiddetle kınadıklarının altını çizen Çelik "Adaleti ve insanlığı tehdit eden kılık kıyafet değil bu faşist zihniyettir.  Türbanlı bir hakimin adil olamayacağı görüşü barbarca ve nefret suçu içeren bir yaklaşımdır, şiddetle kınıyoruz" ifadelerini kullandı.

İşte Ömer Çelik'in paylaşımları;



http://www.ankaramasasi.com/haber/480733/ak-partiden-fikri-saglara-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.