Pınar Gültekin'in babası kendisini arayan CHP'li ismi açıkladı

Pınar Gültekin'in babası Sıddık Gültekin, kendisini arayan ismin Muğla Milletvekili Süleyman Girgin olduğunu açıkladı.
Ankara Masası
|
31 Aralık 2020, Perşembe - 16:22
Pınar Gültekin'in babası kendisini arayan CHP'li ismi açıkladı

Pınar Gültekin'in babası Sıddık Gültekin, kamera karşısına geçti.

Acılı baba, kendisini arayarak davadan vazgeçmesini isteyen ismin CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin olduğunu açıkladı.

Sıddık Gültekin "Siyasi çıkarım yok, neden yalan söyleyeyim" ifadelerini kullandı.

Gündemi meşgul eden konuyla ilgili açıklamalarda bulunan babanın sesinin titrediği dikkatlerden kaçmadı.

Sıddık Gültekin açıklamalarında şu ifadeleri kulland;

“Para isteyeceğini, ne kadar istersen vereceğini yeter ki davadan vazgeç. Zaten kamu davası sürüyor. Benim kızıma Muğla'dan çok iftiralar atıldığı için canı pahasına da olsa İstanbul'un tapusunu da verseler ben bu davadan vazgeçmeyeceğim. sonuna kadar nereye giderse gitsin..

Ben zaten yaşayan bir ölüyüm. O yüzden davadan vazgeçmedim. Ondan sonra ben İstanbul'a geldim. Beni iki sefer yine aradı ben yalan atıyorum. Evet Çünkü haberlerde öyle görüyorum ben neden yalan atayım. Benim siyasi bir çıkarım mı var ben acılı bir babayım acımla uğraşıyorum.

Ben neden yalan atayım arkadaşlar ben size soruyorum. Burada bütün Türkiye kamuoyuna söylüyorum neden yalan atayım. Bu haberlere çok üzülüyorum iftiralara çok üzülüyorum.

Ben bir siyasi partiye üye değilim bugüne kadar hiçbir siyasi partiye üye olmadım olmayacağım da.

Ben bu ben iftira atmıyorum Cumhuriyet Halk Partisi'ne de mal etmiyorum. Kişiler üzerinden konuşuyorum. daha sonra Veli Ağababa beni aradı Veli Ağbaba aynen söyledim ismini de söyledim. Sonra Özgür Özel Beyi aradım aynısını ona da söyledim ve 4 Ocak'ta açıklama yapacaktım baktım çok yalan haberler var o yüzden ben mecbur kaldım bugün açıklama mı yaptım.

Ben yalan atıyorum haber çıkmadan bir gün önce haber çıkmadan CHP ilçe başkanını görevden alıyor buyurun hepiniz bakın tarihe bakın …Çünkü Özgür Özel Bey gerekeni yapacağız dediler. Partimizin için böyle insanları kabul etmiyoruz dedi gereken yapılacak ve Özgür Özel Bey bana dedi ki sonuna kadar yanındayız. Davayı da takip edeceğiz arayan kişininde bu olduğunu buyurun whatsapp'ta bu olduğunu söylediler. (Muğla Milletvekili)

Diyelim ki ben yalan atıyorum Bir ilçe başkanı niye yalan atsın ? Neden on sefer arasın? Şimdi bazı insanlar malına parasına güveniyorlar benim kızım satılık değil ya arkadaş benim kızım satılık değil …

Muğla da diri diri yakıldı. Yani gerçekten bu kabul edilecek bir şey de değil. Bir insanı öldüreceksin parayla insanları bağlayacaksın Böyle bir şey kabul edilemez, hepinize teşekkür ediyorum. Bütün duyarlı insanlara buradan sesleniyorum herkese de saygılarımı söylüyorum artık Pınarlar ölmesin. Türkiye’de kadın cinayetleri yaşanmasın ve her kesiminde bütün Türkiye’nin arkamda olduğunu hissediyorum. Bütün duyarlı ve demokrat insanların arkamda olduğunu hissediyorum hepinize saygılarımı sunuyorum. Hiçbir soruda almıyorum teşekkür ederim

Gerekçe ortada katilin caninin annesi Muğla da CHP ilçe başkanlığını yapıyor, il başkanlığını mı yapıyor olay günü istifa ediyor. Olay ortada gerçek ortada ...Ben gereken nedir bilmiyorum soruda almıyorum teşekkür ederim

http://www.ankaramasasi.com/haber/482290/pinar-gultekinin-babasi-kendisini-arayan-chpli-ismi-acikladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.