Personelden, Gölbaşı Belediye Başkanına Zam Sonrası Teşekkür

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'in 2021 yılının son günü verdiği zam müjdesi sonrası belediye çalışanlarından teşekkür geldi.
Ankara Masası
|
31 Aralık 2020, Perşembe - 17:40
Personelden, Gölbaşı Belediye Başkanına Zam Sonrası Teşekkür

Gölbaşı Belediyesi Başkanı Ramazan Şimşek'in, çalışanların maaşında iyileştirmeye gittiği ve en düşük işçi maaşının 3325 lira olduğunu açıklamasının ardından belediye çalışanlarından teşekkür gecikmedi. Belediye çalışanları Başkan Razaman Şimşek'i ziyaret etti. Başkan Ramazan Şimşek "Özellikle bu salgın sürecinde herkes evlerindeyken sizler gece gündüz demeden çalıştınız. Gölbaşılı hemşehrilerimize hizmet sunmaya devam ettiniz. Emekleriniz yadsınamaz. Sizler Gölbaşı'nın kahramanlarısınız. Alkışın en büyüğü sizlere. Allah sizden razı olsun. Ailenizle çocuklarınızla sağlıklı, huzurlu ve bereketli yıllar dilerim" diye konuştu.

Personelden Başkan'a Teşekkür

Belediye Başkanı Şimşek'e teşekkürlerini ileten belediye çalışanları 'Bu dar günlerimizde bize büyük desteğiniz oldu. Göreve geldiğiniz günden itibaren her zaman bizlerin yanında oldunuz. Çok teşekkür ederiz.  Hizmetlerimizde Gölbaşılı hemşerilerimizin istekleri önceliğimiz' dedi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/482586/personelden-golbasi-belediye-baskanina-zam-sonrasi-tesekkur
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.