Mamak'ta ASKİ çalışmaları nedeniyle su kesintisi yaşanacak

Mamak Belediyesi, ASKİ tarafından yapılacak çalışmalar nedeniyle Akdere, Balkiraz, General Zeki Doğan, Kartaltepe, Kazım Orbay, Kutlu, Mehtap, Peyami Safa, Saime Kadın, Şafaktepe, Türközü ve Demirlibahçe mahallelerinde su kesintisi yaşanacağını duyurdu.
Büşra Bayrak
|
02 Ocak 2021, Cumartesi - 11:32
Mamak'ta ASKİ çalışmaları nedeniyle su kesintisi yaşanacak
Mamak Belediyesi tarafından yapılan bilgilendirme ile ASKİ'nin gerçekleştireceği bakım onarım çalışmaları nedeniyle 12 mahallede su kesintisi yaşanacağını bildirdi. 

Bugün 22.00 ile yarın 12.00 saatleri arasında yaşanacak su kesintisi nedeniyle vatandaşların mağdur olmaması için bilgilendirme mesajı gönderen Mamak Belediyesi, duyuruda şu ifadelere yer verdi:

"Kıymetli Mamaklılar, Büyükşehir ASKİ tarafından 02.01.2021Cumartesi 22.00 ile 03.01.2021 Pazar 12.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacaktır.
Akdere, Balkiraz, General Zeki Doğan, Kartaltepe, Kazım Orbay, Kutlu, Mehtap, Peyami Safa, Saime Kadın, Şafaktepe ve Türközü mahalleleri ile Demirlibahçe mahallesinin üst kotları su kesintisinden etkilenecektir. Herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için tedbirli davranılması önemle duyurulur."
http://www.ankaramasasi.com/haber/486505/mamakta-aski-calismalari-nedeniyle-su-kesintisi-yasanacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.