Ankara Valiliği'nden 3 gencin ölümüne ilişkin ilk açıklama geldi

Pursaklar'da cansız bedenleri bulunan 3 gencin, zehirlendikleri şüphesi üzerinde duruluyor. Olaya ilişkin valilikten yazılı bir açıklama yapıldı.
Büşra Bayrak
|
02 Ocak 2021, Cumartesi - 12:40
Ankara Valiliği'nden 3 gencin ölümüne ilişkin ilk açıklama geldi
Ankara Valiliği Pursaklar'da bir apartmanın garajında 3 gencin cansız bedeninin bulunmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Garajda hayatını kaybeden Halil İbrahim Altıntaş (25), Burak Karakoç (24) ve Hüseyin Şahinoğlu'nun (25) ısınmak için çalıştırdıkları otomobilin egzozundan zehirlendikleri şüphesi üzerinde durulurken, Ankara Valiliği olaya ilişkin açıklamalarda bulundu.

"Alkol ya da karbonmonoksit gazından zehirlenmiş olabilirler"

Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

 "02.01.2021 günü saat 08:10 sıralarında 112 Acil Çağrı Merkezine gelen ihbar sonucunu Pursaklar ilçesi Orhangazi Caddesi’nde bulunan bir binanın kapalı otoparkında bir otomobilin etrafında 3 erkek şahsın hareketsiz yattığı görülmüş, 112 ekiplerin yaptığı ilk kontrollerde şahısların hayatlarını kaybettiği anlaşılmıştır. Olayla ilgili cumhuriyet savcısının bilgisi dahilinde, adli tabibin yaptığı ilk incelemede şahısların alkol ya da karbonmonoksit gazından zehirlenmiş olabilecekleri tespit edilmiş ancak kesin ölüm nedenlerinin otopsi işlemlerinden sonra kesinlik kazanacağı bildirilmiştir."
http://www.ankaramasasi.com/haber/486993/ankara-valiliginden-3-gencin-olumune-iliskin-ilk-aciklama-geldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.