Altındağ’da özel halk otobüslerinde korona temizliği

Ankara Masası
|
13 Nisan 2020, Pazartesi - 10:47
Altındağ’da özel halk otobüslerinde korona temizliği

Koronavirüsün yayılmamasına yönelik alınan önlemler kapsamında Altındağ’ın tüm noktalarında dezenfeksiyon çalışmaları düzenli olarak devam ediyor.  

Altındağ Belediyesi, Koronavirüs tedbirleri kapsamında Altındağ’da bulunan okullar, kültür merkezleri, camiler, müzeler, alışveriş merkezleri, nikah ve düğün salonları, konukevleri, muhtarlıklar, parklar, yaşlı bakım merkezleri, taksiler, dolmuşlar ile ambulanslar, kurulan ekip tarafından titizlikle dezenfekte edilirken, özel halk otobüsleri de unutulmadı.

Koronavirüs ile mücadelenin Altındağ’da aralıksız şekilde devam ettiğini söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, “Altındağ hattında hizmet veren tüm özel halk otobüslerini ilaçlarla dezenfekte ettik. Her tür koruyucu güvenlik önlemini alan ekiplerimiz her zaman olduğu gibi titizlikle çalıştı. Altındağ’da vatandaşlarımız her ne kadar yetkililerin uyarılarını dikkate almaya önem verse de, çalışan vatandaşlarımız özel halk otobüslerini kullanmaya devam ediyorlar. Bu nedenle ulaşım araçlarının temizliği çok önemli Altındağ genelinde dezenfekte çalışmalarına ara vermeden devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

   “HİJYEN İSTASYONU HİZMETTE”

  Geçtiğimiz haftalarda İskitler Semt Pazarında ‘hijyen istasyonu’ uygulaması başlattıklarını da hatırlatan Başkan Balcı, aracını dezenfekte etmek isteyen taksi ve servis şoförlerinin İskitler Semt Pazarındaki bu hizmetten hafta içi her gün 09.00 ile 17.00 arası ücretsiz olarak faydalanabileceklerini belirtti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/4872/altindagda-ozel-halk-otobuslerinde-korona-temizligi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.