Büyükşehir kadın lokallerinden sımsıcak bir destek

Ankara Büyükşehir Belediyesi “Soğuk Kış Günlerinde Sımsıcak Bir Destek Projesi” ile ihtiyaç sahibi ailelere yeni yıl hediyeleri dağıtacak. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü’ne bağlı Kadın Lokalleri üyeleri el emeği göz nuruyla ördükleri atkı, bere, şal ve örgü oyuncakları ihtiyaç sahibi ailelere dağıtacak.
Büşra Bayrak
|
03 Ocak 2021, Pazar - 15:29
Büyükşehir kadın lokallerinden sımsıcak bir destek

Toplumsal dayanışma örneklerine imza atmayı sürdüren Büyükşehir Belediyesi yeni yılda ihtiyaç sahibi aileler için sürpriz hediyeler hazırladı. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü de bu kapsamda pandemi dönemini evlerinde geçirmek zorunda kalan Kadın Lokalleri üyeleriyle birlikte kalpleri ısıtan bir proje başlattı

“Soğuk Kış Günlerinde Sımsıcak Bir Destek Projesi” adıyla Başkent genelinde 21 noktada hizmet veren Kadın Lokalleri üyeleri, ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere kendi elleriyle ördüğü kıyafet ve oyuncaklar hazırladı.

Kadın Lokalleri üyelerine 2 bin 100 paket yün ve şiş dağıttı

Kadın Lokalleri üyelerine 2 bin 100 paket yün ve şiş dağıttıklarını, sosyal sorumluluk projelerine kadın emeğini katarak ihtiyaç sahibi aileleri sürpriz hediyelerle sevindirmek istediklerini belirten Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Kadın ve Aile Şube Müdürü Özlem Süreyya Karaman, şöyle konuştu:

“Sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında Kadın Lokalleri üyelerine yün ve şiş dağıttık. Pandemi nedeniyle evlerinde kalmak zorunda olan üyeler gönüllü olarak atkı, bere, şal ve oyuncak gibi ürünler ördüler. İhtiyaç sahibi ailelere dağıtılan gıda yardımının yanında yeni yıl hediyesi olarak bu örgüleri hediye ediyoruz. Üyelerimiz de bu projede yer almaktan mutluluk duydular. Bu örgüleri büyük bir sevinçle ördüler. Emeği geçen Kadın Lokalleri üyelerimize bu emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/491316/buyuksehir-kadin-lokallerinden-simsicak-bir-destek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.