Fatih Ünal'dan Can Ataklı'ya tepki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözleriyle eleştiri oklarının hedefi olan gazeteci Can Ataklı'ya son tepki Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Fatih Ünal'dan geldi. Ünal, "Can Ataklı halkın büyük sevgi duyduğu Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimle yenilmeyeceğine adı gibi emin." dedi.
Ankara Masası
|
04 Ocak 2021, Pazartesi - 14:21
Fatih Ünal'dan Can Ataklı'ya tepki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın görevi bırakması için büyük afetlerin yaşanması gerektiğini savunan Can Ataklı, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda depremden yangın felaketine kadar kafasındaki senaryoları bir bir sıraladı. Darbe olasılığını ise az gören Ataklı'ya Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Fatih Ünal'dan tepki gecikmedi.

"Erdoğan'ın seçimle yenilmeyeceğine adı gibi emin" 

Ünal sosyal medya hesabından Ataklı'nın söz konusu videosunu paylaşarak
"Bunlar Ülke Düşmanı... Muhalefetin kalemşorlarından Can Ataklı, Halkın büyük sevgi duyduğu Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimle yenilmeyeceğine adı gibi emin. Eee ne olmalı peki... Medet umduklarını tek tek yazmış. Muhalefet şimdi de kalkar; bu adamı da Tayyip konuşturdu der mi, der ” ifadelerini kullandı.

Can Ataklı ne demişti? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın görevi bırakması için yaşanması gereken senaryoları anlatan Ataklı, darbe ihtimaline değinerek, "Darbe ihtimalini en az görenlerdenim. Bugünün koşullarında darbe yapabilecek kabiliyet yok. Bana göre darbe yapmak çok zor.” demişti. Ataklı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gitmesi için çok büyük bir halk öfkesinin yaşanması gerektiğine işaret etmişti. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/493135/fatih-unaldan-can-atakliya-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.