Boğaziçi'ndeki eylemlerde gözaltına alınanlar MLKP bağlantılı çıktı

İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, Boğaziçi'ndeki eylemlerde gözaltına alınan 17 kişiden 15'inin öğrenci olmadığını, bazılarının MLKP ile irtibatının tespit edildiğini bildirdi.
Ankara Masası
|
05 Ocak 2021, Salı - 13:05
Boğaziçi'ndeki eylemlerde gözaltına alınanlar MLKP bağlantılı çıktı
İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, "Aylık Basın Bilgilendirme Toplantısı" düzenledi. Çataklı, Boğaziçi'ndeki eylemlerde gözaltına alınan 17 kişiden 15'inin öğrenci olmadığını, bazılarının MLKP ile irtibatının tespit edildiğini bildirdi.
Çataklı şu şekilde konuştu:

"Bizce olayın iki boyutu var. Bir tanesi toplantı, gösteri yürüyüşleri kanununa muhalefet dahil, polisimize mukavemet dahil, aynı zamanda 'katil polis' diye bağrıldığını gördük. Polisimize tekme atıldığını gördük. Dolayısıyla bunların gereği yapılacak.
İkincisi de bir pandemi süreci yaşıyoruz. Birçok kısıtlamayla insanlarımız, bizler karşı karşıyayız. Orada bu kısıtlamalara hiçbir şekilde uyulmadığını, tam bir sorumsuzlukla davranıldığını gördük. Bununla ilgili gerek sosyal mesafe kurallarına uyulmaması, halay çekilmesi gibi konularla ilgili gerekli tespitler yapıldı, tutanaklar tutuldu. İlgililere tebligatlar yapılacak."
http://www.ankaramasasi.com/haber/495192/bogazicindeki-eylemlerde-gozaltina-alinanlar-mlkp-baglantili-cikti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.