Ankara'da belediye başkanları Fethi Sekin’i unutmadı

Ankara'da belediye başkanları İzmir'deki terör saldırısında şehit düşen Fethi Sekin’i şehadetinin yıl dönümünde rahmetle andı.
Ankara Masası
|
05 Ocak 2021, Salı - 16:02
Ankara'da belediye başkanları Fethi Sekin’i unutmadı

İzmir'de PKK'lı teröristlerin Adalet Sarayı'na yönelik saldırıları sırasında olayın büyümesini canını siper ederek önleyen kahraman polis memuru Fethi Sekin, şehit oluşunun 4. senesinde ülke genelinde anlıyor. Ankara'daki belediye başkanları da tabancasıyla teröristlerin roketatarlarına karşı durun kahraman polisi unutmadı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve ilçe belediye başkanları sosyal medyadan paylaştıkları mesajlar ile şehit polis Sekin’i ölüm yıl dönümünde rahmetle ve saygıyla andı.

İşte o mesajlar:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş : Kahramanlığın yüreğimizde, annene yaktığın ağıt ise hâlâ kulaklarımızda...Sen bu topraklarda, bir ananın daha bağrına ateş düşmesin diye gözünü bile kırpmadın. Seni ve şehitlerimizi asla unutmayacağız  #FethiSekin. Rahmet ve minnetle...

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık :İzmir Adliyesini kana bulamak isteyen hainlere tek başına karşı koyarak simge haline gelen kahraman şehidimiz #FethiSekin’i şehadetinin yıl dönümünde rahmet ve şükranla anıyorum. Bu topraklarda hainlere karşı koyacak yürekler bitmez

Altındağ Belediye başkanı Doç. Dr. Asım Balcı: İzmir'de, terör örgütü PKK'nın adliyeye yönelik saldırısına kahramanca karşı koyan ve hayatı pahasına olası faciayı önleyen polis memuru Fethi Sekin'i şehadetinin sene-i devriyesinde rahmetle anıyoruz.

Ayaş Belediye Başkanı Burhan Demirbaş: Hain planı canı pahasına bozan Şehidimiz #FethiSekin 'i şehadetinin dördüncü yıl dönümünde rahmetle anıyorum. Kahramanlar can verir, yurdu yaşatmak için! Unutmadık, unutmayacağız...

Bala Belediye Başkanı Ahmet Buran :Teröristlerin hain saldırısı sırasında hiç düşünmeden  canını siper ederek şehit olan kahraman polisimiz #FethiSekin'i şehadetinin 4.yılında  rahmet ve minnetle anıyorum.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan: Şehadetinin 4. yılında kahraman polisimiz #FethiSekin’i rahmet ve minnetle anıyorum. Bu ülkenin yiğit evlatları teröristlere, hainlere ve onların destekçilerine asla geçit vermeyecek. #PolisiminYanındayım

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen: İzmir’de terör saldırısını hayatı pahasına önleyen, kahraman polis memuru Fethi Sekin’i şehit oluşunun 4. yılında rahmet ve saygıyla anıyorum.Şehidimiz Fethi Sekin’in adını, ismini verdiğimiz parkımızda Çankaya’da yaşatıyoruz.

Çubuk Belediye Başkanı Erhan Kuşcu: İzmir'de, eli kanlı teröristlerin adliyeye yönelik saldırısına Kahramanca karşı koyarak şehit düşen polisimiz #FethiSekin ‘i şehadetinin 4.yıl dönümünde rahmet ve minnetle yad ediyorum.  Ruhun şad, mekanın cennet olsun.

Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın: Bu vatan için gözünü kırpmadan, kendi canından vazgeçen, kahraman şehidimiz #FethiSekin ’i rahmet ve minnetle anıyorum.Ruhu şâd, mekanı Cennet olsun...

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek: İzmir Adliyesi önünde teröristlere geçit vermeyerek şehit olan kahraman polisimiz #FethiSekin’i şehadetinin 4. yıl dönümünde rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhu şad olsun. #PolisiminYanımdayım

Güdül Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın: Şehadetinin 4. yılında kahraman polisimiz #FethiSekin'i  rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Ruhu şad mekanı cennet olsun.

Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut : İzmir'de terör saldırısını fark edip önleyen ve canı pahasına vatandaşlarımızın hayatını kurtaran kahraman polisimiz #FethiSekin'i ve aynı saldırıda şehit olan adliye personelimiz Musa Can'ı şehadetlerinin yıl dönümünde rahmet ve minnetle anıyorum.#Polisiminyanindayim

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz: Hain terör saldırısını canı pahasına önleyen Kahraman Şehidimiz #FethiSekin’i, şehadete yürüyüşünün 4. yıl dönümünde rahmet, minnet ve duayla yâd ediyorum. #Polisiminyanindayim

Kalecik Belediye Başkanı Av. Dr. Duhan Kalkan: Rahmetle ve minnetle anıyoruz..#Polisiminyanindayim #FethiSekin

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok: “Kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için...”Vatan uğruna gözünü bile kırpmadan canını siper eden Kahraman Polisimiz #FethiSekin’i şehadete yürüyüşünün yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyorum.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse: Âsım’ın nesli diyordum ya nesilmiş gerçek; İşte çiğnetmedi nâmusunu, çiğnetmeyecek...  Şehit #FethiSekin  Şehadetinin 4.yıl dönümünde Rahmetle anıyoruz.

Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş: Dört yıl önce bugün, İzmir Adliyesi önünde kahramanca canını ortaya koyarak şehit düşen Polis Fethi Sekin'i saygı ve rahmetle anıyorum.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan: Bu vatan toprağın kara bağrında, Sıradağlar gibi duranlarındır! Kahraman şehidimiz #FethiSekin'i şehadetinin 4.yılında rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Ruhu şad, mekânı cennet olsun.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar: 4 sene önce İzmir Adliyesi önündeki terör saldırısını canı pahasına önleyen, Şehit Polisimiz #FethiSekin'i rahmet ve minnetle anıyorum.
http://www.ankaramasasi.com/haber/495782/ankarada-belediye-baskanlari-fethi-sekini-unutmadi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.