Diyarbakır'da doğalgaz faciası: 3 ölü

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde 2'si avukat 3 kişi hayatını kaybetti. Avukatlık binasında yaşanan olayda doğalgaz sızıntısına bağlı zehirlenme şüphesi üzerinde duruluyor.
IHA-1239830
|
06 Ocak 2021, Çarşamba - 15:43
Diyarbakır'da doğalgaz faciası: 3 ölü

Olay, Yenişehir ilçesi Ali Emiri 4. Sokak'ta bulunan Kalendar-3 Apartmanı'nın 9’uncu katında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, görme engelli avukat Ömer Baran ve öğretmen eşi Müjde Baran dün geceyi avukat arkadaşları Mahsun Akbaş ile birlikte geçirdi. Bir süre sohbet eden Baran çifti ve arkadaşları Akbaş daha sonra uyudu.

Ömer Baran ve Müjde Baran'dan bugün haber alamayan yakınları çiftin yaşadığı eve gitti. Bu sırada eve giren Baran çiftinin komşuları 3 kişiyi yerde hareketsiz yatarken buldu. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerince yapılan ilk incelemede, Ömer Baran ile Mahsun Akbaş'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Durumu ağır olan Müjde Baran, olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Müjde Baran, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayla ilgili olarak doğalgaz sızıntısına bağlı zehirlenme şüphesi üzerinde duruluyor.


http://www.ankaramasasi.com/haber/497565/diyarbakirda-dogalgaz-faciasi-3-olu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.