Ömer Çelik’ten CHP’ye ‘Sahra Hastanesi’ tepkisi

Ankara Masası
|
13 Nisan 2020, Pazartesi - 18:33
Ömer Çelik’ten CHP’ye ‘Sahra Hastanesi’ tepkisi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın, bin kişilik "Sahra Hastanesi" yaptığı iddiasına ilişkin açıklamada bulundu.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına yönelik değerlendirmesinde, “Bu salgın günlerinde olmayan hastaneyi var gibi göstererek siyaset yapmak, affedilmez bir sorumsuzluktur” dedi.

"BÖYLE BİR HASTANE YOK"

Ömer Çelik sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Adana Büyükşehir Belediyesi’nin 1000 yataklı sahra hastanesi yaptığını, Türkiye Cumhurbaşkanlığı’nın bunu yapamadığını’ iddia ediyor. Böyle bir hastane yok. Hastane denilen yer fuar alanında perdelerle bölmeler yapılmış bir yer. Olmayan hastaneyi varmış gibi gösterip üstüne sözde siyasi iddia inşa etmek yakışıksız bir durumdur. Salgına karşı ulusal mücadele verdiğimiz bugünlerde asgari siyasi sorumluluk beklemek hakkımızdır" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/omerrcelik/status/1249678389876854784

"SİYASİ CİDDİYET BEKLİYORUZ"

Biraz siyasi ciddiyet, biraz siyasi sorumluluk görmek istediklerini belirten Çelik şunları kaydetti; "Kılıçdaroğlu’nun ele aldığı konulara siyasi ciddiyet ve sorumlulukla yaklaşması gerekir. Her zaman olduğu gibi olmayan hizmetleri var gibi göstermişler. Her zaman olduğu gibi Cumhurbaşkanlığı makamını olmayan şeyler üzerinden eleştirmeye çalışmışlar. Vatandaşlarımızı aldatmaya çalışmak bir siyasi parti için en kötü sicildir. Bu sicilin sürekli kabarmasından rahatsızlık duymaları gerekir. Bu salgın günlerinde olmayan hastaneyi var gibi göstererek siyaset yapmak affedilmez bir sorumsuzluktur..."

http://www.ankaramasasi.com/haber/4988/omer-celikten-chpye-sahra-hastanesi-tepkisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.