Elmadağ Belediyesi sokak hayvanları için kulübeler yapıyor

Sokak hayvanlarının yıl boyu, tedavi, kısırlaştırma ve beslenme ihtiyaçlarını karşılayan Elmadağ Belediyesi, yeni bir çalışmaya daha imza attı.
Zeliha Demirci
|
07 Ocak 2021, Perşembe - 14:52
Elmadağ Belediyesi sokak hayvanları için kulübeler yapıyor

Soğuk havaların etkisini göstermeye başladığı bugünlerde, sokak hayvanlarının zorlu kış şartlarında mücadelesine destek olmak amacıyla, ormanlık alan içerisindeki farklı noktalara Elmadağ Belediyesi tarafından, köpek kulübeleri yapıldı ve kulübelerin bulunduğu alanın etrafında fidan dikimi gerçekleştirildi.

"Onların canları bize emanet"

Kış boyunca en güzel şekilde hayatlarını sürdürmeleri için sokak hayvanlarını misafir edeceklerini söyleyen Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın, “Can dostlarımız olan sokak hayvanlarının hayatını olumsuz etkileyen hava koşullarında, yoğunlukta olduğu alanlardan beslenme ihtiyaçlarını karşılarken, diğer yandan barınma ihtiyaçlarını karşılamak için kulübelerin yapımına başladık. Sokak hayvanları Elmadağ’ın sert kışına karşı burada hem beslenebilecekler hem de burada yaşayabilecekler. Kış boyunca tedavilerini gerçekleştireceğiz. İnşallah kısa zamanda  yeni yaşam alanlarıyla mutlu olacaklar. Onların canları bize emanet." ifadelerini kullandı.


http://www.ankaramasasi.com/haber/501793/elmadag-belediyesi-sokak-hayvanlari-icin-kulubeler-yapiyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.